Én rontottam el valamit vagy mi az oka?
Most lesz 3honapos a kisfiam es csak este hajlandó elaludni a kiságyába.
Napközben akármennyire álmos is ha beteszem egyből elkezd sirni (csak iszit,mert ha kiveszem egyből abbahagyja)
Hgyan tudnam odaszoktatni hogy napközben is ott kell elaludni??
Vagy babakocsiban alszik el vagy hordozoba vagy ha beöltöztetem mintha elmennenk setalni..de ez nem normàlis viszont nem tudok mar mit kitalalni.
Ti hogy szoktattatok oda?
Nem cicizik tàpszeres.
èn ha rendesen bealszik leteszem
kicsit besötétíttek neki.
ha akkor nem alszik el egy óra után tuti ellaszik és ott.
nem rontottál el semmit, 3 hósan nem hisztizik még egy gyerek.
Nem rontottál el semmit.
Nem "hiszti", három hónaposan teljesen normális és alapvető igénye a közelséged:). Akárcsak az evés, ivás, vagy tiszta pelus. Ha kiveszed mikor sír, nem a "hisztinek" engedsz, hanem ezt az alapvető igényét elégíted ki:).
Altasd el ahogy eddig majd tedd az ágyába ha muszáj. A muszájt úgy értem, hogy akkor, ha _Neked_ valami miatt nagyon nem jó ha máshol alszik, nem pedig "külső" nyomásra szeretnéd az ágyában altatni.
Koszonom a valszokat.
Nem azert tápszeres mert nem akartam szoptatni,sajnos csak egy hónapig volt tejem hiaba ittam a teat ra vagy ettem barmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!