Túl ragacsos lett a házi gyurmám, mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Só, liszt, víz, olaj, sütőpor van benne.2012. máj. 4. 07:18
1/3 anonim válasza:
Hehh, sutopor minek bele? Szerintem az a baja.
2/3 A kérdező kommentje:
Attól lesz lazább. Ez direkt ilyen hónapokig elálló gyurma.
2012. máj. 4. 09:44
3/3 anonim válasza:
szia
én annó ezt a receptet mentettem el,de még nem csináltam meg...
hátha ez esetleg jobb lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!