Szobatisztasággal kapcs. Tudnátok segíteni, akinek van tapasztalata?
Figyelt kérdés
Most kezdtük pár napja, volt már wc-be kaki, de a pisi nem megy. Tudom, hogy ilyen gyorsan nem várhatom el, de ellenkezik és rendszeresen, miután leszáll a biliről, v wc-ről, rögtön bepisil. Ez normális, majd rájön? Vagy hogy kell lennie? Nem volt időm utánaolvasni, ezért írom ki, hátha vki tud okosítani. Ja, és azóta nem kakil a wc-be, pedig ma is szólt, h kakil, én meg mondtam, h gyerünk a wc-re és inkább nem kakilt. Akkor ne erőltessem? 26 hónapos.2013. ápr. 18. 13:37
11/11 krisztivan válasza:
Ha leveszed róla a pelust és 1 órán belül kétszer is pisil akkor még nem érett meg a szobatisztaságra.Ha megérett akkor automatikusan is "visszatartja" még ha nem is szól mert azt,hogy -pisilni kell érzést- meg kell tanulnia,hogy mit is jelent.Fiamnak muszáj volt levenni a pelust februárban.2-3 órán keresztül nem pisilt már az első napon sem.1 hét alatt szobatiszta lett.Most 2.5 éves.Szerintem ne legyen központi téma a bili,wc mert lehet már generálod az ellenállást:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!