Mennyire nehéz albérletet találni kisbabával?
Mi kéthavit adtunk (az 140 ezer forint), de ha olyan kárt csinál a fiam, ami ebből nem jön ki (?), akkor kifestünk mi, és visszakapjuk a kauciót, ha elköltözünk.
Oltári nagy dolog...
11-es:
Akkor én biztos a Holdon kerestem albit és azért problémáztak sokan a gyerek miatt....
Amúgy sokan nem fizetik ki a gyerek által okozott kárt, és nem is vigyáznak semmire mert manapság ugye a gyereknek mindent szabad, nem korlátozzák semmiben... Amúgy mindenkivel előfordulhat h vmit tönkretesz, de a legtöbben nem vállalják a felelősséget. Én pl. eltörtem egy üvegpolcot a vitrinben, és evidens volt hogy megyek az üvegeshez és csináltatok egy újat helyette. Szóltam a főbérlőnek, kiköltözéskor megnézte és visszakaptam a kauciót.
Bocs, én magamból indultam ki, nekem alap, hogy ha valamit tönkreteszek, azt cserélem/javítom/stb.
Zsírkréta ellen (ma olvastam):
Próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!