Kinek, hogy zajlik a napja egy kisbabával? Van napirendetek vagy nincs? Van valaki, aki hasonló cipőben jár mint én?
Az elő babámmal vagyok itthon, aki ma töltötte az 5 hetet.:)
A napunk így alakul etetés reggel 6-7 körül majd 10-11 körül majd 3-körül majd 7 körül majd 10 körül majd 11 körül majd hajnal 1-2 között. mivel nem jelzi hogy mennyi számára az elegendő tápszer, így muszáj felosztanom az etetéseket. Ha kell felébresztem enni de csak akkor ha többet alszik mint 4 órahossza. A védőnő mondta így, hogy így csináljam.
Szia! Amikor ennyi idős volt a babám, akkor én is hasonlóan csináltam, mint te, 2 óránként etettem, akkor még anyatejes volt, kb. 7-8-szor evett egy nap. Nekem is azt mondta a védőnő meg a kórházban a csecsemősök is, hogy egy újszülöttet nem szabad 4 óránál tovább hagyni aludni. Éjjel is felkelt 1-szer minimum olyan 2-3 fele, akkor telt el a 4 óra az utolsó etetése után, ami 11 vagy éjfél volt, legközelebb 6 körül evett. Éjjel 4 óránként evett. Első hetekben nehéz nagyon, de majd jönnek a könnyebb időszakok :) Én is első babás vagyok!
3 és fél hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!