Mennyire nehéz albérletet találni kisbabával?
Köszönöm a tippet!
Remélem, igazad van. Csak annyi helyen olvastam, hogy gyerekkel nem adnak ki lakást, mert hogy elvileg nem lehet őket kitenni, ha nem fizetnek. (Nyilván nálunk ez fel sem merül. De ugye az előítéletek)
Remélem nem lesz túl nehéz. De persze jóval előtte elkezdünk keresgélni, nem hagyjuk az utolsó pillanatra.
Mi kisgyerekkel, kutyával kerestünk lakást.
Találtunk bár nehezen, mert a kisgyerek és a kutya is kizáró ok sok helyen, pláne a 2 együtt.
Az a legrosszabb ötlet, ha eltitkolod a terhességed, simán kirakhat bármilyen ürüggyel a tulaj.
" most költözni, amikor még nem látják rajtam, hogy terhes vagyok? "
Ha korrekt túlajdonost keresel, az a legalapvetőbb, hogy te se verd át. Azt nem várhatod el mástól, amit te magad sem tartasz be. Az csak néphiedelem, hogy nem adja ki. Barátnőm párja munkanélküli lett így csak a gyed-ből élnek, így az előre bejelentett lakbér emelést is elengedte a főbérlő. Csak látnia kell, hogy nem arra meggy, hogy mi nem fizetünk mert gyerek van, és semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!