Normális az, hogy 1 éves múlt és még nem csinál szinte semmmit?
Lehet ő valóban ilyen baba, én is találkoztam már ilyennel. Csak azt nem értem, hogy anyuka miért hazudik az orvos előtt? A lehető legnagyobb butaság ez.
Biztos nem meri elmondani, fél, hogy gond van. De így senki nem fog tudni rajta segíteni, ha valóban gond lenne!
Ismerősömék kislánya csak másfél évesen indult be, addig komolyan mondom alig-alig csinált valamit.
Viszont a szülei nem hazudoztak össze-vissza, hanem vitték orvosról-orvosra!
Nem értem miért hazudik ebben az ügyben az anyuka. Nagy felelőtlenségnek tartom.
Lányom sem járt önállóan egy évesen még, de ezer mást csinált. Az viszont aggasztó, hogy a kicsi csak kúszik és csak felül. Én biztos megnézetném orvossal, bár nálunk a doki soha nem kérdezett, hanem átvette a gyereket és alaposan megvizsgálta!
Igazából félek hogy megharagszik ha szólok neki, mert most is hogy említettem a dokit neki iszonyatosan kiakadt. Tudom hogy nem lehet összehasonlítani a gyerekeket, de szerintem az, hogy 1 évesen még csak kúszni tud, meg felülni...ott valami gond van.
10 hónaposan még csak úgy engedte megfogni, ha elfektettem a kezemben, mert azt mondta nem bírja el a gerince a súlyát. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!