Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit egyen reggelire 10,5 hós...

Mit egyen reggelire 10,5 hós babám?

Figyelt kérdés

még szopizik reggel és este, de már nem lakik jól reggel. szopi után mit adhatok még neki enni? ez 2-3 napja van, egyelőre kölesgolyót, bulátát, meg kenyérkét kapott, de úgy érzem, ez azért nem az igazi :)

ti mit adtok ilyen idős babátoknak reggelire? tápszert, vagy valami mást?

2013. ápr. 15. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:

tápszert ne adj, ha anyatejes.

én tejpépeket adok neki, imádja a nestlé sárgabarackost, a milumil vaniliást és a sinlacot.

2013. ápr. 15. 09:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 11 hónapos múlt, de kb 10 hónapos korától kezdve reggelire adok neki kenyér, kifli vagy zsemle belet vajjal, csirke vagy pulyka sonkával, sajttal. Mondjuk neki már 8 foga van, így el tudja rágni. Egyébként még ő is szopik reggel, este. De van, hogy tejpépet kap, mondjuk én azt inkább vacsorára szoktam, és néha kenyeret joghurttal, ha már nagyon unja a sonkát, sajtot. Ja, és virslit is szoktam neki főzni.
2013. ápr. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!