Szerintetek normális dolog az hogy a védőnő ma reggel 7:10-kor rám telefonál hogy reggel 9-re jönne családlátogatásra? Hogy lehet lemondani a védőnői szolgálatot?
Biztosan mindenkinek több esze van... A kétévesednek is... :)
Főleg annak van sok esze, aki két mondat alapján "arra következtet", hogy nem jártam tanácsadásra.... Ki mondta ezt?! Aki elmebeteg, az szerintem te vagy... Kérdezni miért is kellene, inkább basáskodó sztenderd szöveggel kell lekeverni valakit, akinek a történetéből egy(!) mondatot ismersz... Mindenki k...a okos, aki még nem járt így. Amíg nem jár így... Mindent ki kell próbálni, és nem magas lóról okoskodni, asszonyok.
Megnézném, ti hogy reagálnátok, ha ugyanez megtörtént volna veletek, és mások kérdés nélkül idiótának tartanának, mert AZT HISZIK(!!!), hogy én nem tettem meg mindent... Látszik, hogy van még mit tapasztalnotok az életben. Utána kell mindentudónak lenni, ha már mindent megéltél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!