Miért csinálja ezt a lányom? TEljesen tanácstalan vagyok
7 hónapos. Mindig is rossz alvó volt, nehezen aludt el, sokáig ringatni kellett,mjad csak a pihenőszékben bírt aludni, 2 hónap kőkemény kitartássla sikerült elérni hogy szépen elaludjon. Sírni nemigazán szerettem volna hagyni, néha néha persze előfordult, de a jellemző az volt,hogy sírt bementem, cumi vissza, simi,vagy kis popó paskolgatás, és elaludt, de 3 napja megint sír minden elalvás előtt,pedig nagyon álmos, egy nap kétszer alszik.
fél8kor kel, majd 10től fél11ig, és fél1től fél3ig, de aztán 8ig már nem alszik.
Napközben is ha nem vagyok mellette csak "ordít"-bocsi,mert ez nem sírás amit csinál, nem elég ha ott van mellettem a konyhába, állandóan igényelnéh,ogy ott üljek vele a földön, áll, mászik,és ül is. Van egy nagyobb tesó is,vele is kellene foglalkozni, főzni is. Reggel nem tudok felkelni,mert éjszaka is ébred legalább 4x.
sZeparációs szorongás lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!