Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt a lányom?...

Miért csinálja ezt a lányom? TEljesen tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

7 hónapos. Mindig is rossz alvó volt, nehezen aludt el, sokáig ringatni kellett,mjad csak a pihenőszékben bírt aludni, 2 hónap kőkemény kitartássla sikerült elérni hogy szépen elaludjon. Sírni nemigazán szerettem volna hagyni, néha néha persze előfordult, de a jellemző az volt,hogy sírt bementem, cumi vissza, simi,vagy kis popó paskolgatás, és elaludt, de 3 napja megint sír minden elalvás előtt,pedig nagyon álmos, egy nap kétszer alszik.

fél8kor kel, majd 10től fél11ig, és fél1től fél3ig, de aztán 8ig már nem alszik.

Napközben is ha nem vagyok mellette csak "ordít"-bocsi,mert ez nem sírás amit csinál, nem elég ha ott van mellettem a konyhába, állandóan igényelnéh,ogy ott üljek vele a földön, áll, mászik,és ül is. Van egy nagyobb tesó is,vele is kellene foglalkozni, főzni is. Reggel nem tudok felkelni,mert éjszaka is ébred legalább 4x.

sZeparációs szorongás lenne?

2013. ápr. 14. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy jön a foga, és a karjaidban megnyugszik. Az én lányomnál is 7 hónaposan kezdődött, a foga sokára bújt ki, mégis nagyon fájt neki, mert keservesen sírt fel éjszakánként. Szeparációs nálunk kicsit később jelentkezett, de amit leírsz, az ilyen. Éjjelre adj valamit fogzásra, meglátod, változik-e valami. Nappal meg játsz, nevess vele sokat, akkor megkapja a kis szeretetadagját, és tudsz egy keveset mással is foglalkozni. Nálunk ez vált be, igaz egy gyerek van.
2013. ápr. 14. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:
sztem szeparációs szorongás ez. az én fiam is ennyi idős és borzasztó anyás lett az utóbbi időben. állandóan csak rajtam lógna, semmit nem tudok csinálni tőle. persze a foga miatt is lehet. mondjuk ő éjszaka nem kel fel
2013. ápr. 17. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!