Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18 hónaposod mit kap húsvétra?...

18 hónaposod mit kap húsvétra? Teljesen tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
Csokit nem eszik.Formabedobója,építőjátékai
2012. ápr. 6. 11:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
babája, van, több is. Tricikli nálunk kilőve, földutak miatt.
2012. ápr. 6. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsilánynak vettem kistalicskát és plüsscsibét:)
2012. ápr. 6. 11:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, talicskát kilőtték a nagyszülők...:)Plüssök sajnos nem érdeklik, hegyben állnak. :( Köszönöm a választ!
2012. ápr. 6. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 2
2012. ápr. 6. 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, folyt. köv.: 20 hónapos, kap aszfalt kréta készletet, kis csokikat amiket keresgélhet a kertben, homokozóformákat, ilyesmiket.
2012. ápr. 6. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A világ legpuhább plüssnyusziját:

[link]

És egy dömpert:

[link]

Csokit ő sem eszik.

2012. ápr. 6. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Vettem neki egy milka csibét (nagyon ritkán kap csokit, szerencsére nem is édesszájú) triciklit kapott és talicskát homokozó szettel. Esetleg hinta, csúszda, fűnyíró, kerti dolgok. Egyébként triciklit is vehettek, nálunk is földutak vannak és semmi baja nincs. Egyedül nem műanyag, hanem gumi kerekűt kell venni :)
2012. ápr. 6. 11:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2012. ápr. 6. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiam nem kap még semmit, mivel még picike, úgy sem érti(1,5éves). A lányom szintén nem, mert nem locsolkodik. Majd ha nagyobb lesz, és elmegy a nagymamához, keresztanyához, szomszéd nénihez locsolkodni, és verset mondani akkor kap csokitojást, vagy pénzt.
2012. ápr. 6. 11:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi azt csináljuk, hogy veszünk kis csoki tojásokat, és azt elszórjuk a fűben az udvaron! Tesóval azt fogják össze szedni! Meg veszünk neki egy kinti cipőt, mert pont kinőtte az előzőt! Tudom, ő ezt még nem értékeli úgy, mint egy játékot, de játéka szinte mindenből van, a cipő meg most kell neki mindenképp! Játékaitól már alig férünk el, felét szinte nem is használja, így feleslegesnek tartom! Ja, ő is 18 hónapos!
2012. ápr. 6. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!