Ti nem érzitek emiatt rosszul magatokat?
Szerintem maguktól tolják a gyereket,és el is altatják hogy te tudjál pihenni...!:D
Komolyan e miatt sose érezd magad rosszul!!!
Én 12.000ft-os használt babakocsiban tologattam a lányom már több mint 3éve,és mégsem lett ettől sem ő sem én "lelki beteg"!
Láttam már felénk is ezt a több 100.000ft-os babakocsit (nem tudom a nevét),de mindig olyan érzésem van hogy mindjárt orra bukik belőle a gyerek,az egész olyan furán néz ki.....
Nem kell rosszul érezni magad, minek? Arra, amire vetted tulajdonképpen bármelyik kocsi megfelel.
Ha valaki lenéz a kocsid miatt, az olyan típus, hogy bármi más miatt is le/kinézne. Hogy hogy beszélsz, hogy nevetsz bármi miatt ez nem pénztől függ!
Én is a "sznob maca" címkét kapnám meg pénz alapján, de az igazság az, hogy úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy jobban tetszik, a sok szar is tetszik, amit lehet hozzá kiegészítőnek venni stb. és van is rá, nem kell választani, hogy ha megveszem akkor mást nem, mert lesz másra is. Nekem nem drága azért nem fogom nem megvenni, mert másnak meg az. Én valahogy nem foglalkozok mások pénztárcájával, csak azt tudom, hogy nekünk mi van benne és mit veszünk meg belőle.
De érdekes én nagy többségben meg azt látom, hogy akinek meg van rá, az sokszor már-már szégyelli, hogy neki telik és nem is foglalkozna vele, de mások meg cincálják szét, hogy mennyi volt, meg minek az, az én gyerekemnek nincs ilyen de szeretet annál több (nem tudom miért zárja ki egymást a kettő) stb. Szerintem "gazdagék" azok akik a legkevesebbet foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, van és kész.
Kicsit olyan, mint te sem állsz le azért az ásványvíz ivással, ha neked jobban ízlik, meg úgy gondolod, hogy jobb, csak mert az utcában mások azt mondják, hogy 1 forint alatt jön ki egy liter csapvíz és a vízművek is megmondta, hogy nagyon egészséges és az ásványvíz drága luxus és csak villogni akar aki azt vesz, hogy neki 30 x annyiba kerülő vízre is telik, holott a csapból is oltja a szomjat.
A kedvencem itt egy stokke kritizáló hozzászólása volt, hogy a stokke anyukák még emelet fejjel mennek, mintha különbek lennének (szerintem szegény aki ezt mondta tényleg elég komplexusos és bebeszél dolgokat magának) meg még azzal is különcködnek, hogy a téli szetthez ilyen beépített kesztyű van, nehogy már ne passzoljon a kocsihoz.. Hát hallod. Ilyenem épp nincs, de én egyből nem arra gondoltam, hogy felesleges luxus, hanem arra, hogy de jó ötlet, mert soha nem tűrtem meg a kesztyűt magamon, gyűlölöm az érzést, utálok bármit kesztyűben megfogni, de kocsi tolás közben lefagyna a kezem. Így viszont nem fagyna le ÉS ha a gyerekhez kell nyúlni, vagy akármit csinálni, csak kivenném a kezem a beépített muffból és voilá le se fagyott, de szabad is vagyok. Erre valaki azzal jön, hogy ez is csak felvágás, hogy a mintája olyan meg stb..
Úristen... Komolyan én még sose néztem, hogy kinek milyen olcsó vagy nem olcsó cuccai vannak, főleg, hogy azt se tudom mi mennyibe kerül, mivel nem nagyon kell néznünk az árakat.
Rossz anya attól lennél, ha nem foglalkoznál a gyerekeddel, mindegy mennyit költesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!