Amyukák, Kismamák! Nekem ez nagyon fontos. Kérem csak az irjon aki volt ilyen helyzetben. Ti nem féltetek?
Figyelt kérdés
Van, volt olyan Anyuka aki pánikbetekség,vagy szorongásra szedett gyógyszert ÉS MELLETTE SZOPTATOTT??Én 3hete szedek egy gyógyszert és szoptatam.Most totál leáltam a cicivel.Remélem a 3-hét miatt nem lesz baja a babának?2013. ápr. 13. 10:13
11/13 anonim válasza:
Mi a gond utsó? Mi volt a baromság? Csak mert éppenséggel szakmabeli vagyok. Bizonyára szolgálhatsz új információkkal, mert hátha kevés a gyakorlatom:)
12/13 anonim válasza:
Valószínű szolgálhatnék... :)
Olvass - tanulj! ...és ne hencegj!
13/13 anonim válasza:
Na lassan kérem szépen. Információt még nem olvastam tőled. Tehát kezdjük előröl. Mi az, amit SZAKMAILAG nem tartasz korrektnek a kommentemben? Nyugodtan írd le, amennyiben a kérdéshez kapcsolódik. (azt meg inkább hagyjuk, hogy ki henceg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!