Amyukák, Kismamák! Nekem ez nagyon fontos. Kérem csak az irjon aki volt ilyen helyzetben. Ti nem féltetek?
Mi itt a kérdés!?
Buta voltál, nem lett volna szabad szoptatni, te pedig szoptattad!
Ha baja lesz, le tehetsz róla!
Vidd el a háziorvoshoz a picit, es kérdezd meg mi baja lehet...
Szerintem hívd fel a toxikológiai szolgálatot, ott adnak felvilágosítást hasonló problémákra.
Telefonszáma (ingyenes):
06-80-20-11-99
Szerintem egy telefont megér, remélem nem lesz semmi probléma!
Hát te nem vagy épelméjŰ!
Az orvos határozottan mondta hogy NEM szoptathatsz a gyógyszer szedése mellett és te ENNEK ELLENÉRE mégis szoptattad a babád.
Hát tudod....
Hihetetlenül felelőtlen vagy.
Xanaxot szedtél? Ha ezt, vagy más nyugtatót, akkor feltétlen vedd fel a kapcsolatot gyermektoxikológussal, mert lehet, hogy a babánál elvonási tünetek lesznek. (lehet, hogy nem, de ezt majd az orvos dönti el)
Antidepresszáns esetén szerintem kevesebb gond adódhat, ott inkább elővigyázatosságból tiltják a szoptatást.
Pánikbetegséget próbálj meg pszichoterápiával kordában tartani, mert hosszabb távon sokkal hatékonyabb! A gyógyszer csak átmeneti legyen. Szóval pszichológust is keress fel a pszichiáter mellett.
Felelőtlen vagy. Olyan, mintha a babádat gyógyszerezted volna...
Kedves utolsó!
Nem csak a Xanax okoz elvonási tüneteket/hozzászokást :D, hanem a legtöbb altató - nyugtató.
Még mindig 9-es vagyok.
Atyaviláááág, 8-as válaszadó: mekkora baromságokat írtál!!
Ha nem értesz valamihez ilyen komoly kérdésekben, akkor - kérlek - ne nyomkodd a billentyűzetet!!! Uhhhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!