Van itt olyan anyuka aki még egy szobában alszik kb.1 éves babájával?
Figyelt kérdés
Visszaköltözést :) ,hogy tervezitek?2013. ápr. 12. 22:31
11/16 anonim válasza:
Az én kislányom meg19-hónapos és még mindig velem alszik egy ágyban és ugy gondolom,hogy nem is fogom tudni leszoktatni rolla egy darabig mert ugy alszik el,hogy fogja mind két fülemet.Engem nem zavar igy nyugottan alszom én is.
12/16 anonim válasza:
Az én kisfiam is 1éves és én is vele alszom,mondjuk a szobájában,persze ő a saját kiságyában.Nyugodtabb vagyok, ha külön szobában lenne akkor tuti állandóan futkosnék be hozzá,hogy megnézzem minden ok-e..:)
13/16 anonim válasza:
Az én egy éves lányom is velünk alszik. Kétszer tettük már külön de sajnos betegség miatt vissza hoztuk. Szépen megvolt ott a szobájába, elaludt egyedül, de nem bírok átrohangálni oda amíg szinte folyton kelni kell hozzá, van hogy percenként. Majd ha meggyógyul akkor külön tesszük újra. Tudom nem ez a legjobb megoldás de semmi nincs az ő szobájába amin aludhatnék a közelébe.
14/16 anonim válasza:
Kislányom 14 hónapos. Több barátnőmtől láttam a példát ki így ki ugy csinálta többen mondták, hogy 6 hósan kell külön szobába tenni mert akkor minden szuper lesz ja és erről sok helyen olvastam is. Mi megpróbáltuk 6 hósan a külön szobát és eddig bevált. Egy jó párszor én is rohangáltam esténként de ezt is meg kell szokni. Olyan kis ügyes ha álmos megy és keresi a kispárnáját, cumit és irány a szobája. Ha beteg vagy nyügi akkor ott alszom vele. Csak azért írtam le hogy másoknak is példa legyen ha megpróbálják akkor fél évesen. nincs tesója még így nekünk könnyebb volt. sok szerencsét mindenkinek :)
15/16 anonim válasza:
Nálunk az egész rokonságban legalább három éves koráig egy szobában aludtak a szülők a gyerekekkel (akkor is, ha nagy családi házban laknak és van bőven szoba), van hogy még később is. Mi is azt tervezzük, hogy kb. három éves koráig velünk alszik, majd utána költözünk a nappaliba. Sokaknak ez furcsa, nekem nem. Az egész családom így szocializálódott, és mindannyian hellyel-közzel normálisak vagyunk. :-)
16/16 anonim válasza:
16 honapos a kisfiam, nemhogy egy szobaba, de egy agyba is alszunk:) Igy nyugodtabban alszik O is meg en is, ugyse birnam ki hogy ne szaladjak at a masik szobaba megnezni hogy minden okes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!