Van itt olyan anyuka aki még egy szobában alszik kb.1 éves babájával?
Köszi a megnyugtató választ.Már lehurrogtak páran,hogy 1 évesen miért nem alszik már magában..
Akkor nem vagyok egyedül.Nem mintha 10 éves koráig szeretnék ott aludni,de szerintem nem akkora bűn.:)Persze próbálkozok mostmár:) hátha sikerül.Ment a zöld kéz!
Szia! Nyugodj meg, nem vagy egyedül, hisz az én fiam is velünk alszik egy szobában. Felkel még éjjel szopizni, így hát még maradni fog. Ráadásul nem is cumizik, csak a cici tudja megnyugtatni. Ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond, ha nektek így jó, akkor így jó
. Nem 10 éves gyerekről van szó, hanem 1 évesről. Engem sem érdekel, hogy ki mit mond vagy mit gondol. 3 fiú anyukája
1 évesen? szerintem akkor még nagyon pici.
mondjuk mi jó sokáig együtt fogunk, mert nincs külön gyerekszoba. :)
Na akkor én leszek a fő "rossz" :)
11 hónapos a lányunk, és egy szobában alszunk, sőőőt, egy ágyban is :) akármit csinálok , nem marad meg nélkülem , de minket nem zavar, a többiek véleményére meg nagy ívben teszek! :) nem nekik kell a lányommal aludni :)
Te se foglalkozz az "okosabbakkal", csináld ugy , ahogy nektek jo ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!