Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki még...

Van itt olyan anyuka aki még egy szobában alszik kb.1 éves babájával?

Figyelt kérdés
Visszaköltözést :) ,hogy tervezitek?
2013. ápr. 12. 22:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Első gyerekünk közel két éves koráig egy szobában aludt velünk (saját kiságyban), mi költöztünk ki a nappalba, ő maradt a helyén. Másodikat kb. egy évesen tudtuk csak betenni a nagyhoz, mert akkora már csak egyszer szopizott hajnalban, és ahhoz fel bírtam kelni és bemenni. Harmadik 10 hónapos, egyelőre alig alszik, úgyhogy még egy darabig maradni fog nálunk, az biztos.
2013. ápr. 12. 22:44
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszi a megnyugtató választ.Már lehurrogtak páran,hogy 1 évesen miért nem alszik már magában..

Akkor nem vagyok egyedül.Nem mintha 10 éves koráig szeretnék ott aludni,de szerintem nem akkora bűn.:)Persze próbálkozok mostmár:) hátha sikerül.Ment a zöld kéz!

2013. ápr. 12. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:
11 hónapos lesz a lányom, és egy darabig velünk fog aludni a saját kiságyában :)
2013. ápr. 12. 23:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Bár még csak 9 hónapos, de Ő is velünk fog aludni valószínűleg egy darabig a saját kiságyában, amíg el nem költözünk.
2013. ápr. 12. 23:07
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Minekünk egy szoba volt úgy hogy a két nagy velünk volt 10 éves és 7 évesek voltak amikor külön szobát kaptak. Picurkám három éves de még egy szobában vagyok vele csak ő a kiságyában. Nem is tervezem még egyenlőre hogy a nagyokhoz kerül.
2013. ápr. 12. 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugodj meg, nem vagy egyedül, hisz az én fiam is velünk alszik egy szobában. Felkel még éjjel szopizni, így hát még maradni fog. Ráadásul nem is cumizik, csak a cici tudja megnyugtatni. Ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond, ha nektek így jó, akkor így jó

. Nem 10 éves gyerekről van szó, hanem 1 évesről. Engem sem érdekel, hogy ki mit mond vagy mit gondol. 3 fiú anyukája

2013. ápr. 12. 23:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Óhh,köszönöm szépen mindenkinek!Meg is nyugodtam:)Mentek a zöld kezek mindenkinek!!!
2013. ápr. 12. 23:17
 8/16 anonim ***** válasza:

1 évesen? szerintem akkor még nagyon pici.

mondjuk mi jó sokáig együtt fogunk, mert nincs külön gyerekszoba. :)

2013. ápr. 12. 23:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom már 2 éves, egyedül alszik a szobájában, de minden éjjel átvándorol hozzánk és együtt ébredünk. Még neki is szüksége van az együtt alvásra, úgyhogy még nyugodtan várhatsz a költözéssel.
2013. ápr. 12. 23:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én leszek a fő "rossz" :)

11 hónapos a lányunk, és egy szobában alszunk, sőőőt, egy ágyban is :) akármit csinálok , nem marad meg nélkülem , de minket nem zavar, a többiek véleményére meg nagy ívben teszek! :) nem nekik kell a lányommal aludni :)

Te se foglalkozz az "okosabbakkal", csináld ugy , ahogy nektek jo ;)

2013. ápr. 12. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!