Glutén bevezetése háztartási keksszel?
Pehely, nem pép.
A babakeksz is tömény cukor. Előző.
A háztartási kekszet nekem is azért ajánlották, mert egyszerű az adagolás, a hivatalos verzió szerinti napi fél.
De: ahogy írtátok többen, tele van adalékkal és egyéb olyannal, ami még nem kell egy pici babának. Jó, hogy kevés adalék van benne, de glutén is biztos kevés van benne, mert kicsi az egész....
A milumil 7 gabonás pép tényleg jobb, napi 1 kiskanál az kb elég, mivel abban többféle gabona van, gluténtartalmú és gluténmentes is.
Az "egy kávéskanál búzadarához adtam 3 evőkanál vizet, majd be a mikróba egy percre és kész" verzió nekem gyorsnak tűnik, annyi idő alatt nem vagyok biztos benne, hogy jól megfő, a nyers gabona pedig nagyon veszélyes. a nyers zabpehely is!!! azt sem elég csak áztatni.
Amúgy a búzadara normál búzából van, és akkor már jobb a tönkölybúzás grízpép, pld a DM-es.
De lehet más gluténtartalmú gabona is, pld zabpehely, de jól megfőzve. Vagy buláta beáztatva (azt elég áztatni, mert csíráztatott búzából van és már eleve hőkezelt)
Sok orvos javasolja a kiflicsücsköt is, de a mai kifliben is ki tudja miva....
A kekszeket inkább még hagyjuk 1-2 éves kor utánra, vagy minél későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!