Mivel kezdjem a glutént bevezetni? Búzadara, gabonapép, háztartási keksz? Melyik nem okoz annyira hasfájást? Elég hasfájós a kislányom.
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 15:54
1/7 anonim válasza:
Én a gabonapépet vélném a legártatlanabbnak, a háztartási kekszet semmiképpen, mert abban sok még számára allergén anyag lehet. Az enyémet pl. még a babapiskóta is kiütötte anno, gondolom a tojás miatt.
2/7 anonim válasza:
a háztartási kekszet én sem ajánlanám, mert sok mindent tartalmazhat, ami megkavarhatja a babád gyomrát
majd később azért adhatsz neki egy kávéskanálnyit...
első körben a kölest és a rízst ajánlom
a gabonapépekkel az a fenntartásom, hogy sokféle gabonát tartalmaz, így ha baj van, nem tudod, melyik okozta.
3/7 frászkarikaborsó válasza:
a kölesben meg a rizsben kevés a glutén.. :) arra szerintem a búzadara vagy a gabonapép a legjobb, búzadarával lehet gyümölcsöt sűríteni, szerintem én azzal fogom majd. Háztartási keksz kilőve mert cukrot semmiképp nem akarok és abban van. Az még ráér akkor amikor már majd rendesen eszik, desszertnek :)
4/7 anonim válasza:
Búzadara-létezik külön babagríz, talán Pomps -a teszkóban szokott lenni, vagy gabonapép (7gabonás, olvadópehely) Mindegyiket tudod gyümivel ízesíteni. Háztartási kekszet nem adnék a cukor miatt. Szerintem a glutén nem okoz hasfájást, de elnézést, ha tévednék, nem volt hasfájós a gyerekem.
5/7 Gyönyörűséges válasza:
Én babakekszet adtam almaval.
Kesöbb pedig a DM-es gabonapépet.
6/7 anonim válasza:
A Dm-ben van grízpép, Alnatura, én egy kanállal teszek a gyümölcsébe, semmi gondot nem okoz, nagyon szereti.
7/7 anonim válasza:
A zabban van a legkevesebb glutén, kezdhetnéd azzal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!