Hasfájós baba! Mit tegyek?
..és figyelj az étrendedre is. ami nálad nem gondot okoz,az a babánál okozhat, hatványozottan.
ihatsz babáknak való hasfájás elleni teát, így a tejcsiben lesz a hatóanyag :) én mindig így csináltam, ha 'bűnöztem' egy kicsit
Szia!
Nekem 2 gyerkőcöm van. Mindkettő hasfájós volt. A fiam 6 hetes korától 3 hónapos koráig, míg a lányom 4 hetes korától 2-2,5 hónapos koráig. A fiamnál figyeltem az étrendre, mégis fájt a pocakja állandóan (neki fájt jobban).
Én az Espumisan cseppet használtam a fiamnál kezdetben, de csak tünetenyhítésre volt jó. Ami neki bejött, az a meleg a pocijának. Hajszárítóztuk ezerrel. Van cseresznyemagos párna is, de az túl nehéz volt neki.
A lányom szintén a hajszárítós kezelésre nyugodott meg.
Amúgy segíthet ha hason van, mert akkor ugye felhúzza a lábát. Az enyémek utáltak kezdetben hason lenni, így ez a megoldás is ki volt lőve.
A ritkább kaki nem gond anyatejesnél. Még az 1 hét is belefér, mert a picik legjobban az anyatejet tudják feldolgozni. A lányom hozzátáplálás előtt 1x kakilt egy héten, de akkor aztán mindent ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!