Ha szerinted jól fejlődik akkor ne térj át a tápszerre. Lassan úgy is majd jön a hozzátáplálás is. Szerintem nem vékony, de nem is kövér.
2013. ápr. 11. 20:19
3/17 anonim válasza:
Nem sovány. Viszont kilóra tényleg nem sok, de ez nem feltétlenül baj. Amugy nem értem sok anyuka miért látja a tápszert egy ördögi tápláléknak. Bizony van, hogy az anyukának hiába van elég teje, de nem elég tápláló...
2013. ápr. 11. 20:22
4/17 anonim válasza:
Nem sok kilora :) De így elég kis uszogumis :) Ne aggodj!
2013. ápr. 11. 20:36
5/17 anonim válasza:
EGyáltalán nem, szép kis formás baba.
A védőnők hajlamosak túldramatizálni a dolgokat.
Minket anno 1 évesen küldött kivizsgálásra (vérvétel, gasztroenterológia) mert csak 10 kg volt a kislányom az 1 éves státuszvizsgálaton, szerencsére minden lelete negatív lett, teljesen egészséges, ilyen alkat.
Most 4,5 éves és pont 15 kg.
2013. ápr. 11. 20:41
6/17 A kérdező kommentje:
3 kilósan született.
Kérdeztem szoptatási tanácsadót és ő mondta nekem, mennyire dühíti, hogy még a képzett védőnők is ilyen marhaságokkal tömik az anyukák fejét, hogy nem elég tápláló a tej, mert ilyen nincs.
Nem ördögi étel a tápszer, de ha van elég tej, nem látom okát annak, hogy adjam.
Sajnos a védőnő, doki ezt nem így látja, pedig szerintem a szoptatás fontosságát kellene hangsúlyozniuk.
2013. ápr. 11. 20:44
7/17 anonim válasza:
Velem is eljátszotta a védőnő, gyerekorvos ugyanezt.az első alkalommal bepánikoltam, , és próbáltam bele eröszakolni azt a r@hadt tápszert.3 napig birtam, majd visszatértem a kizárólagos szoptatáshoz. A következő 2 alkalommal amikor azt mondták; nem hizott eleget adj tápszert nekinèl mosolyogva bólogattam és nem adtam neki . Érdekes az egészben hogy a következő mérèsnèl már jo volt a súlya. Most 10 hónapos és még mimdig a cici a ledvenc .
2013. ápr. 11. 20:56
8/17 anonim válasza:
*kedvenc
2013. ápr. 11. 20:57
9/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem sovány, hiszen hurkái vannak. Fiam is ennyi volt 4 hónaposan és a doki azt mondta tökéletes, pedig elég hosszú gyerek.
2013. ápr. 11. 21:01
10/17 anonim válasza:
Tökéletes! De gondolom ezt tudod :-)
Szerintem rendben van. Így nem hangzik dundinak, de a lábai husisak :-) Ne aggódj! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!