Lányom 18 honapos ányom csak 10 kiló nagyon sovány mit tegyek hogy egyen hizzon?
A keresztlányom 6 hónapos és 8,5kg!
Igaz tápszeres baba, de Én a helyedbe elvinném orvoshoz a gyereket!
Alapos labor kimutat mindent!
Nem kell egyből az orvoshoz futni.Több ismerősöm, sőt családtagomnál is már szúrkálták a gyereket, aztán kiderült hál' istennek, hogy semmi baja, csak ilyen alkat. Gondolj csak bele, felnőtteknél is van kisebb-nagyobb, vékonyabb-kövérebb.
A védőnővel, vagy a gyerekorvossal ,ár beszéltél a problémádról. Az orvos mindent rendben talált? Gondolom, Ő is látta a kislányod súlyát és magasságát, ha aggódna miatta, már továbbküldött volna.
A Béres csepp jó lehet, de 10 kg alatt nem szabad adni!
Azt sem írtad, hogy Ti a szülei, milyen alkatúak vagytok.
Nekem a lányom 1 évesen 7 cm volt, a nővéremé 81 most akkor melyik volt a "nem megfelelő" méretű baba?
Ne aggódj, gondolom gyermekorvosod rendszeresen látja. Nem minden baba eszik éjjel-nappal, illetve nem minden baba puffancs. Az én 2 éves "nagyfiam" 11,4 kg, míg 6 hónapos Anyatejes öcsikéje 8,1 kg.
Egyébként Béres cseppet én is adok a nagynak, ugyan étvágyat nem csinál, de még nem volt beteg sohasem.
Mi felnőttek sem vagyunk egyformák és ettől szép a világ...
Nekünk a multikid segített, csinált egy kis étvágyat a fiamnak. - ő ezért volt soványka
Viszont az unokaöcsém hiába evett, nagyon sovány volt. Mint kiderült, bélférge volt. Neki az hozta ki, hogy sok hagymát evett egymást követő napokon és a pelusba egyszer csak előkerült egy jókora féreg. Kapott gyógyszert egy pár hét múlva látványosan hízni kezdett.
Az én kislányom is 18 hónapos, 85 cm és 11,5 kg. Ő magasnak számít, de ne tűnik soványnak.
Eszerint a táblázat szerint sem sovány 10 kg-osan:
Péksütemény???
Inkább normális étel nem?
Na mindegy, Én biztos nem tömném a 1,5 éves gyerekem péksüteménnyel!
Sok vitamin gyümölcsből, zöldségből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!