Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem ciki apukával menni a...

Nem ciki apukával menni a csecsemőtanácsadásra? Ti meddig mentetek együtt, ha volt ilyen, miért? Hány hónapos koráig?

Figyelt kérdés
Elég gyakran kell mennünk, most az elején szinte hetente,de mindig megtudjuk oldani, hogy együtt menjünk. Sok apukát látok ott.

2013. ápr. 11. 15:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Velünk is jött eddig mindenhová,tanácsadás,doki,stb.Szerencsére mindig meg tudtuk oldani,és tényleg jól jön a segítség.Semmi ciki nincs benne.
2013. ápr. 11. 15:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Velünk soha nem jött, és ne érts félre nem rosszindulatból, de mindig irigykedve néztem azokat akiket a párjuk is elkísért. Én mindig cihelődtem egyedül, most meg 2 gyerekkel még jobb. :/

Örülj neki, hogy megtudjátok oldani. Nem ciki sőt..

2013. ápr. 11. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Még soha nem mentünk apa nélkül. A férjem este és éjszaka dolgozik, napközben otthon van, mindig jön velünk, ha a rendelőbe megyünk. Családi program. És soha nem gondoltam, hogy ciki lenne, nekünk ÍGY JÓ, nem töprengek mások véleményén. Te se tedd.
2013. ápr. 11. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Én is örülnék neki, de a férjem akkor dolgozik, azért szabit meg nem fog kivenni ezekre a napokra. Sokkal könnyebb lenne, mert így egyedül kell mindent csinálni, vetkőztesd a gyereket, közben már ott állnak melletted, hogy odaadd a papírokat közben, meg csinálj ezer dolgot egyszerre...szóval szerintem hasznos :) Nem hiszem, hogy valaki cikinek tartaná :)Örülj, hogy ilyen szerencsések vagytok, hogy együtt mehettek :)
2013. ápr. 11. 18:33
 15/15 Babeli Zurzavar ***** válasza:
nalunk apa viszi oltasokra a fiat... eddig senki nem szolt meg minket erte:-)
2013. ápr. 12. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!