Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mást is idegesít ebből a...

Mást is idegesít ebből a szempontból a szoptatás?

Figyelt kérdés

Most 2 hónapos a kisfiam, de a tejmennyiség folyton ingadozik. Hol majd' kidurran a mellem, hol teljesen puha. Hol majd' megfullad a tejben (főleg éjjel), nappal meg folyton azon agyalok, elég lesz-e.

A lányommal is ez volt, csak akkor még volt időm tejszaporítás céljából fejni a semmit, és mindent bevetettem. Most csak iszok sűrűn, homeós bogyót szedek, amikor tudok.

Jó dolog szoptatni, de emlékszem, hogy megkönnyebbültem anno a lányomnál, amikor 8 hónaposan tápszeres lett. Nem görcsöltem tovább, tudtam, hogy mindig jól fog lakni, nem múlik rajtam semmi.

Most ugyanez az idegeskedés... Most is tápszert adtam, mert totál puha mindkét mellem, és nem tudok órákig szoptatni egy 19 hónapos nagy mellett.

Vagytok még így ezzel?

2013. ápr. 10. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egyébként meg azt mondják, hogy minél többet szoptat valaki, annál több lesz a tej..
2013. ápr. 10. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Én most ezért apasztom a tejem!

A babám nem akar szopni pedig mindent kipróbáltam!Úgyhogy fejek és üvegből eszi meg!Csak a gond hogy van nekem is egy örökmozgó majd 3 évesem és egyszerűen nemtudom kivitelezni hogy 2-3 óránként fejjek!Szóval most ott tartok hogy apsztom mert nem bírom az idegeskedést!

MOST MÁR CSAK REGGEL DÉLBEN ESTE FEJEK HA VAN IDŐM!

Jöhet a lepontozás!!

10-ESNEK!

Erre amit írsz tejgyüjtőkagyló a megoldás!

2013. ápr. 11. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:

köszi!

csak azért nem vettem eddig, mert nem volt annyi..

2013. ápr. 11. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!