Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanacsot kernek! Letelepedesi...

Tanacsot kernek! Letelepedesi kerdes babaval - mi a fontos?

Figyelt kérdés

2 opcio:

1. Bp-tol 20kmre lakunk most. Nincs kocsink. A bejaras kb 1,5 ora. Ferjem 630ra er haza, epp beesik a furdetesre. A csalad itt van a kozelben, ha segitseg kell. Opcio: itt maradunk:

negativum

- kevesebbet vagyunk 3an egyutt

- keves a szocializalodasi lehetoseg (muzeum baba jatszo dolgok, kesobb karate ora, nyelviskola ilyesmik nincsenek)

- Ha bolcsis ovis lesz es en visszamegyek dolgozni nem tudok csak ugy hazaugrani ha beteg a baba vagy ovis foglalkozas van. Nagyikra kell tamaszkodni (akik szivesen segitenek)

pozitivum:

- itt a csalad segitsegkent

- elhetobb nyugodtabb kornyezet

- olcsobb alberlet olcsobb elet

2. Opcio: bekoltozunk Pestre.

negativum:

- egyedul lennenk

- nem bababarat kornyezet

- dragabb alberlet dragabb elet

pozitivum:

- 3an tobb idot toltunk egyutt

- bolcsis ovis korszak konnyebb, siman odamegyek mhelyrol ha kell

- tudunk menni ideoda, beiratni a babat kulonorakra stb

Melyiket valasztanad, ami jo a babanak es nekunk? Nem tudunk donteni... Igaz 20km nem a vilagvege, de megis a hetkoznapokban segitseg nelkul maradnank a babaval. Viszont sok az elonye, tobb ertekesebb idot tolthetnenk egyutt 3an es pikk pakk odaugrok az oviba ha kell.

koszi!

2013. ápr. 10. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy Szigetszentmiklósról beköltözzek Pestre, amikor Pestről meg kifelé költözik a nép. Inkább maradnék és megbarátkoznék az autó gondolatával.
2013. ápr. 10. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Én ha választhatnék nem mennék gyerekkel nagyvárosba.

Mi Miskolcon élünk egy forgalmas főúton.UTÁLJUK. Itt nem levegőzni viszem ki az egy évesemet csak szmogot szívni :/. Alig várom, hogy leléphessünk innen, mert ez nem olyan élet amit szerettünk volna a gyereknek.Én is családi egy szép kis községben nőttem fel.Imádtam ott élni.Rengeteg gyerek és nem kellett buszra szállni ha el akartam jutni valakihez.Jól gondold meg, hogy milyen életet akarsz a gyerekednek. Csendes, tiszta levegős nyugodt életet vagy stresszes, szmogos, nyügis életet.Én minden szempontból az elsőt választanám.Én is spórolnék egy autóra és úgy már meg sem éreznétek azt a 20 kilométert. :)

2013. ápr. 10. 15:25
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!! Főleg az utolsónak, azt hiszem ez nyitotta fel kicsit a szemem, hogy mégse kellene beköltözni... Tudom, hogy Szszmiklós nem a világvége, de félek, hogy ha majd visszamegyek dolgozni annak tűnik :O.

Köszi mindenkinek :)

2013. ápr. 10. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Én sem bírtam volna elképzelni sosem, hogy majd vezetni fogok és láss csodát most tanulom.:) Ha minden jól megy 1 hónap és meglesz a jogosítványom. Én erre biztatlak és az autóvásárlásra. Pest hatalmas és lehet, hogy az ovi a munkahelyed és a lakásotok mind mind a város különböző csücskében lesznek.Ott végképp nem egyszerű a tömegközlekedés.Katasztrofális :D Arról nem beszélve hogy idegen lesz és egyedül leszel.Szerintem maradjatok.
2013. ápr. 10. 16:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is! Igen azt hiszem eldontottuk, maradunk. Meg kesobb is elkoltozhetunk, ha nem megy. Ez az alberlet elonye :).
2013. ápr. 11. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!