Segitség nagyon fontos. Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
S.O.S Nem fogadja el a cumis üveget+a cumit annyira cici függö .Nekem olyan végü cuclis üveg kéne a mi puha és olyan mint a cici Van sok tejem fagyasztva de így nem tudom neki oda adni.2013. márc. 26. 13:48
1/15 anonim válasza:
Nekem a tomy tipee újszülött cumisüveg vált be. Most 7 hónapos, ha véletlen valamiért kell, csak azt fogadja el.
2/15 anonim válasza:
Szia!
Nekem a Mam-os cumisüveget vette be, most már iszik az Avent-esből is.
3/15 anonim válasza:
Mi is mindkét gyerekkel Tommee Tippee-s cumisüveget használtunk.
4/15 anonim válasza:
kifelé hajló szélű kávés csészéből próbáltad már?
5/15 anonim válasza:
Csak a MAMA jött be + nagyon jó a szelepes megoldása és ne volt hasfájós így tőle!
6/15 A kérdező kommentje:
Nem,nem akarom pohárbol itatni.Van a gyógyszertárban valami bárány cumivég amit a cuclis üveg végére húznak
2013. márc. 26. 14:07
7/15 anonim válasza:
Mennyi idős a baba? Míg kicsike, addig én az üveg NUK-os cumisüvegre esküszöm.
8/15 anonim válasza:
Az enyém sem fogadta el a cumisüveget. Egy vált csak be, a babylove (dm-es márka) aminek csapott a cumija.
9/15 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, de talán az Aventnek(de nem biztos), láttam olyan cumisüveget, ami direkt úgy van kifejlesztve, mintha mellbimbó lenne, olyan a kialakítása, és a puhaága is. Bababoltban biztos tudnak segíteni.
10/15 anonim válasza:
Medela Calma, hosszan hátranyúló cumi- résszel, ez hasonlít a legjobban a mellre, mármint ami a szopási technikát illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!