Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumiról való leszoktatás 9...

Cumiról való leszoktatás 9 hetesen?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Már 3. napja nem kapják, de még mindig nagyon nyűgösködnek és nehezen alszanak el Ikerlányaim :(
2013. ápr. 9. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Miért kinzod a gyerekeket? Inkább add oda nekik a cumit, ha szükségük van erre.
2013. ápr. 9. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

még rá sem szoktak szerencsétlenek!Ott más gondok vannak nem a cumi!De szoktasd csak őket le,majd szopják helyette az ujjukat,és akkor szép fogaik lesznek!

:-/

Miért akarod őket leszoktatni?

NEm véletlenül adnak a baba szájába cumit,megnyugtatja őket,olvass utána.

2013. ápr. 9. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Miért akarod leszoktatni őket róla??

Olyan kicsik még,ráérsz ezzel később.

Ha szükségük van rá,akkor add nekik vissza!Ők azzal nyugtatják magukat!

4/12 anonim ***** válasza:
80%

Vagy cumiznak és nyugodtak, vagy pedig sírnak rí al és vígasztalod őket!

Semmi bajuk nem lesz a cumitól, az olyan mint a cicizés, szopizás

5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sejtem miért próbálod leszoktatni őket. Kb. mi is ennyi idősen próbáltuk, de nem sikerült. Azóta is kb. 5x megyek át a szobájába cumit betenni (6 hónapos).
2013. ápr. 9. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

remélem sikerül :-)

hidd el sokkal könnyebb lesz cumi nélkül oldalakat tudnák mesélni milyen éjszakáink voltak az első gyerekkel a cumi miatt és mennyire nehezen tette le csak mert én hülye odaadtam neki

a 2.-3. gyereknél nem adtam cumit és sokkal-sokkal könyebb volt minden

sok sikert hozzá és kitartás pont jó időben vagy hozzá mert még nem szoktak rá masszívan

2013. ápr. 9. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ne kínozd ezzel őket. Helyette majd jön az ujj szopás,és azzal csak többet ártasz nekik,eldeformálódott fogak,arról nem beszélve,hogy az egyik ismerősömnek például az ujja is deformálódott,mert annyit cumizott vele.
2013. ápr. 9. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi igyekszünk nem rászoktatni a cumira, bár használjuk pl amikor nagyon sír mert éhes és muszáj valahogy kihúzni azt az 1-2 percet míg megcsinálom a tápszert. Vagy amikor nyűgös és az istenért sem akar elaludni 2-3 óra ébrenlét után sem, na akkor kap cumit a szájába.

Nekem is azt mondták, hogy inkább cumizzon mint hogy az ujját szopja és elvékonyodjon, kiszáradjon az ujja és eldeformált fogsora legyen. Ha rá is szokik a fiúk én 1 éves kora körül gondolnám leszoktatni róla.

9 hetesen tényleg még csak alig szokhattak rá, miért ilyen sürgős a leszoktatás?

2 hetes fiú anyukája

2013. ápr. 9. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
De miért akarod ilyen korán leszoktatni? Szinte még újszülött, ha azt írtad volna, hogy 2-3 éves, akkor megértem, na de 9 hetesen? Ha olyan típus, akinek szüksége van a cumizásra, akkor ha nem kap cumit, az ujját fogja szopni, ami sokkal rosszabb a fogainak, ráadásul arról már tényleg sokkal nehezebb leszoktatni.
2013. ápr. 9. 16:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. 3 napot bírtunk, visszaadtam nekik és azóta csend van. Szívszakasztó volt a sírásuk, ilyet még nem hallottam tőlük. Szerettem volna leszoktatni őket, mert van egy kis gond a szopizással, de rá kellett jönnöm, hogy nem ők szopiznak rosszul, hanem nekem kevesebb a tejem, azért ketten vannak! És estére az egyik pótlást kap. Kedves 10-es, ha látnád az elmúlt 9 hetünket, vagy a kisfiammal az elmúlt 5 évemet, de lényegében az egész életemet, na biztos nem mondanád, hogy "lusta".
2013. ápr. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!