éjszakai ébredés nehéz elalvás ti hogy oldottátok meg?
Mintha a mi életünket írtad volna le, dettó ugyanez volt velünk is!
6 hetes korától 7 hónapos koráig gyönyörűen végigaludta az éjszakát, onnantól kezdve viszont többször ébredt sírva. Nem akarlak elkeseríteni, de most lett 16 hónapos és kb. 3 hete alszik ismét rendesen. Először azt csináltam, hogy felkeltem hozzá, ringattam, de inkább magamat ringattam el, mert olyan fáradt voltam, hogy elaludtam a gyerekkel a kezemben és sokszor a párom ugrott oda mellém. Utána már azt csináltuk, hogy egyszerűen betettük magunk közé a nagy ágyba. Először nagyon kényelmetlen volt, éberen kellett aludni, nehogy ráfeküdjünk, de pár nap után megszoktuk. Ott is felébredt, de elég volt csak hozzáérnem, megnyugodott és visszaaludt. Mindenkitől azt hallottuk, hogy ennek nem lesz jó vége, meg fogja szokni, hogy köztünk alszik és nem lesz hajlandó újra a saját ágyában...hát erre rácáfálnék! Ugyan a nagy ágyban alszik el, de utána betesszük a sajátjába és reggelig ott alszik. Van, hogy éjszaka picit mocorog, felsír, de elég megszólalnom az ágyból csitítani és máris visszaalszik.
Ne ríkasd, kérlek:)!
7 hónaposan szepaszoronghat, jöhet a foga, mozgásfejlődik...mind-mind kiváló "okok" az ébredésre és teljesen normálisak és érthetőek.
Próbáljátok másképp átvészelni ezt az időszakot(vegyétek magatok közé/ ágyát a szobátokba/ menj át hozzá...), hidd el, "meghálálja":)!
Első válaszadó vagyok.
Az előzőek nagyon igaza van, csak rövidebben és lényegretörőbben fogalmazta meg, mint én :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!