"Lesz hova visszamenned dolgozni? "/együtt érző fejcsóválás/ kérdéstől másnak is feláll a hátán a szőr? Milyen baromira törődnek mások az emberrel hihetetlen.
Saját vállalkozásban dolgoztam, üzletvezető voltam. Közben megcsináltam a főiskolát levelezőn, férjhez mentem, elköltöztünk és van 2 gyerekünk. A kicsi 1 éves a nagy 4. Én 27 vagyok.
Mi a bánatért érdekel az mindenkit, hogy hova megyek dolgozni? Basszus úgy érzem néha,mintha 8 általánosom lenne...
5 ös vagyok diplomás ember vagyok, no nem főiskola és nem levelező ( tudod a varjú is énekes madár csak levelezőn tanult) .
Szóval köszönöm szépen egyetemi diplomát szereztem nappali tagozaton , még 5 évet jártam nem 3at :)))
A véleményem nem változik,Te nem vagy tisztában a végzettséged valódi értékével...telenségével.
"Ha majd munkát keresel, akkor meglátod, hogy a nappali végzettségű, gyerektelenek fognak előnyt végezni,"
Kedves 77%-os válaszoló,te osztod az eszet??? Nevetséges vagy.
Na hát nem tudok mit csinálni, szívjátok a vérem :)
Na de ha nem is másztam a ranglétrán és úgy lettem üzletvezető, legalább az jól mutat az önéletrajzban, én meg jól mutatok miniszoknyában. :D Szevasztok csicskák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!