Őszi babák anyukái! Milyen babakocsi előnyös? Milyen overálotok volt?
Babakocsi kérdést kifejteném:érdemes bele mózeskosár,hogy még jobban melegen tartsam(merthogy utána tél jön)vagy jobb ha hordozót lehet ráerősíteni
ilyet néztem
overálnak az a szőrös elég vagy már rögtön pufi kell
62-es méret vajon megfelelő
tudom még addig fél év vissza van(október végi lesz a babám)
de láttam féláron utolsó darabos overált pl tescoban
és szeretnék lecsapni ha valamit meglátok
Nagyon jó a mózeses kocsi, télen főleg, mi nagyon szerettük!
Overálból meg olyanunk volt, ami kívül sima dzseki anyag, belül bundás. És attól függően öltöztettem alá vagy takartam be, hogy mennyire van hideg.
Szia !
Én lányom októberi , és mi Bergon babakocsit vettünk , de én nem szerettem . Nagyon nehéz babakocsi ,és nagyon nehéz irányítani . Én azért döntöttem a bergon mellett mert azt hittem , hogy az sokkal jobb mint egy több funkciós babakocsi ! Igaz az , hogy télen tartja hőt , de ne hidd azt hogy emiatt nem kell ugyan úgy betekargatni , mint egy sima mózeskosaras babakocsiba , viszont nyáron dög meleg lett benne , és a lányom se szeretett benne lenni , így lecseréltük!
A második decemberi , neki Giraffe Club Sh689 vettünk , és ez álmaim babakocsija , igaz , hogy van hozza mózeskosár amit hozzá teszek 7 hónapos korig használtuk 4 kg volt a fiam mikor született ! Elöszőr mi szöröset használtuk majd a pufit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!