Ti szívetek szerint milyen, melyik gyerekülést vennétek meg babátoknak? Ha nem lenne anyagi korláta a dolognak?!
Ugy látom nagyon egyhangúak a vélemények..
Igazából közvélemény kutatás is volt a célom,mert gyerekülés vásárlás elött vagyunk,és nagyon fontosnak tartom a biztonságos gyerekülést,pláne hogy sokat is megyek a babával,csak sajnos gözöm sincs melyiket vegyem neki...
A besafe nagyon csábító,nagyon jó dolgokat olvasok róla.
És az x3-mason gondolkodom,vaaagy a tobin.
A nővérem teljesen kivan akadva hogy képes vagyok ennyi pénzt "kidobni" egy gyerekülésért,mert az ő véleménye az ha balesetünk lesz tök mind1 hogy 20 vagy 60ezres ülésben ül a gyerek,egyik sem védi meg..
Az én véleményem az hogy ha egy 20ezresbe ül akkor 8napon túli sérülést is szenvedhet,ha egy 60ezresben akkor mondjuk 3napon belüli...de lehet én gondolkodom furán..
Egyébként ő pont az a kategória aki 200ezerért is vehetne ülést,de nem,neki inkább a külsőség a fontos..hogy pink és nagyon csajos legyen az ülés!
Ti mit gondoltok?
Az ülés biztonság miatt kell ,ha az számít hogy néz ki akkor használja a lakásban dísznek,vagy hurcolja abba a gyereket sznob társaságba.
Én úgy vagyok hogy Isten ne adja hogy baj legyen, de a lehetőségeimhez képest ami rajtunk múlik megtegyük érte.
Annyi minden van amit nem tudunk befolyásolni, amit lehet azt maximálisan biztosítani kell.
Én az vagyok aki jót is akart, de szépet is, ezért lett a ma i cosi priori xp
Most a második baba fiú lesz, es ehez csak rendelek majd egy fiús huzatot, valami narancs barnát, és máris mintha. Új ülésünk lenne:)))
Nagyon elégedett vagyok a ma i cosival, a hordozó, a 9-18, és most a 18-36 ülés is maxi cosi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!