Milyen szobát csináltatok kisfiú babátoknak?
Az én fiam szobaja baba kék
4 fal van ebből 2egyszínű kék a masik2 egymas melletti fal 3 színű és csíkos ( fehér,égkék es baba kék)
Amelyik fal egyszínű ott van a kisagya oda van kiírva a neve színes disney mintas betűkből
Imadom a szobajat nagyon szép lett :)
Így lehet össze-visszasagnak hangzik de nem az
Kisfiamnak sárga a szobája. A falak felső része halvány sárga, az alsó pedig kicsit sötétebb. A két színt állatmintás bordűr választja el. A mennyezeten egy napocska lámpa van (Ikeás), ami köré ragasztottam a mennyezetre egy csomó sötétben világító csillagot és bolygókat, meg egy holdat. Mielőtt megszületett egy színes szőnyeget vettem a szobába, a függöny pedig Tom & Jerry-s.
Aztán egy szempillantás alatt 1 éves lett a kisfiam, a kiságyat felváltotta a leesésgátlós ágy, a színes szőnyeget a Verdás, kapott Verdás kis asztalt székekkel ajándékba.
Szóval szinte az egyik pillanatról a másikra gyerekszoba lett a babaszobából. :)
Ha újra kezdhetném, nem állatkás bordűrt tennék a falra, hanem mondjuk autósat, vagy vonatosat.
Nekem nem szimpatikusak a falra festett figurák. Viszont a sárga falat nem bántam meg. Klassz meleg és világos tőle a szoba.
A Kisfiam fél éves és MÁTÉ :)
Az Ő szobája pisztácia zöld, autós bordürrel körbe. A kiságy, pelenkázó, és még egy komód van- ezek fenyők, plusz 2 fenyő polc a falon. Egy fotel a sarokba a szopihoz.
A szőnyeg és a függöny narancssárga mintás, nem akartam abból is gyerek mintásat, mert már sok lett volna :)
Szerintem helyes öltet,ha oda van festve a neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!