Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tízóraira mit kap az 1 év...

Tízóraira mit kap az 1 év körüli babád?

Figyelt kérdés
Nálunk sinlac megy tízóraira,de lassan tölti az 1 éves kort és félek,hogy már nem fogja felírni a doki.Mit adhatnék helyette? Uzsira gyümölcsöt vagy joghurtot kap. köszi
2013. ápr. 6. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk pont tízóraira van gyümi és délután tejpép!
2013. ápr. 6. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ritkán van tízórai, mert későn kel a kislányom. Így a reggeli után kap 1 gyümölcsöt, uzsonnára pedig kekszes/gyümis tejberizst, joghurtot, vagy pedig gyerek műzlit szintén gyümölccsel.
2013. ápr. 6. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
nálunk még sok szopi van, tízórai sokáig sinlac volt, de a mi orvosunk nem írja fel, amúgy olvastam sok helyen, hogy van, aki felírja, szóval nem értem, mitől függ.... ha ragaszkodsz hozzá, irasd fel. De most, hogy már nincs, rájöttem, hogy nem is kellett volna eddig sem, túl sok benne a cukor, a vitamint meg másképp is lehet pótolni. Házi rizstejet főzök neki: sok vízben elkezded főzni a rizst, 7decis befőttes üvegnyit szoktam, 2-3 napra elég, bele 3-4 evőkanál rizs, sokáog főzöd, puding állagú lesz, összeturmixolod és kész. Ízesítheted kis karobbal, mint a sinlacban van, nemcsak az íze miatt jó, hasznos tápanyag is. tehetsz bele baba-vitamint, sziruposat vagy porrátört rágótablettát. Csinálhatod ihatóra is, vagy kanalazhatóra, tehetsz bele gyümölcsöt vagy gyümölcslevet is. Náulnk ez az uzsonna is.
2013. ápr. 6. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,tejpépen is gondolkoztam,de abban sokkal több cukor van,mint a sinlacban.Azért nehéz,mert elég pici a súlya a lányomnak és nem lenne elég Neki ha pl kapna csak egy krémtúrót és társait... Ja és valamiért nem reggelizik sokat(peig 12 órát alszik egyhuzamba),ezért mindenképpen laktató kell.
2013. ápr. 6. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A risztejet meg is lehet venni, az én babám nagyon szereti a rizstejből készített tejbegrízt, reszelt almával vagy körtével. Egy pici fahéjat is kap bele, cukrot nem, mert rizstej édeskés, és a gyümölcs is az. Arányaiban többa gyümi, mint a tejbepapi. Szerintem ízletes, tápláló és egészséges. És nem kell hozzá cukor sem.
2013. ápr. 7. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:

sajnos a bolti rizstej eléggé cukrozott, ha főzöl házit és összehasonlítod, rájössz. persze, jobban ízlik neki, de nem hiányzik.

ha kiadósat, táplálót akarsz, főzzél valamilyen, lehetőleg gluténmentes kását (kukorica dara, vagy liszt, hajdina, puffasztott amaránt, vagy rizs....), vagy puffasztott rizs tallér, amire kenhetsz jobbat, mint a krémtúró: darált dió kevés híg kásával, gyümölcspéppel összekeverve, inkább ezt, mint cukrozott lekvárt.

2013. ápr. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!