VBAC? Császár után hüvelyi szülés? Van köztetek akinek így született a második babája?
Szia. 2010november vege surgossegi csaszar,2012augusztus eleje huvelyi. Nem volt semmi problema,minden rendben volt.
Kulfoldon elek itt megengedik ,sot megkerdeztek mit szeretnek.
En is feltem a hegszetvalastol de nem tortent semmi.
Remelem neked is sikerul.
Miért szeretnétek rendesen szülni császár után?
Nekem is császárom volt novemberben farfekvés miatt, de én rettegtem a rendes szüléstől és meg se fordul a fejemben, hogy a következő gyereknél erőltessem a hüvelyi szülést..
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat :)! Kedves 1. A mostani orvosomon nem láttam nagy lelkesedést, hogy a vbac-et szóba hoztam, ezért keresnék mást....
Kedves 2. Örülök, hogy neked sikerült, bízom benne, hogy nekem is sikerülhet :)!
Kedves 3. Minden ember más, így mi sem vagyunk egyformák! Úgy gondolom, hogy lelkileg én jobban érzem magam ha a férjem is velem van vajúdás és a kitolási szakaszban, együtt lássuk meg először a babánkat stb stb és nem csak feltesznek a műtőasztalra... Utána meg szerintem könnyebb a felépülés mint császár után (két közeli ismerősöm van akinek mind a kettő szülésben volt része, és bizony nem a császárt részesítik előnyben)! Félreértés ne essék nem bántam meg, mert mint kiderült a babámnak valódi csomó volt a köldökzsinórján! Csak ha lehet én választom a vbac-et, hiszen ne az előző császár legyen a mérce! Természetesen, ha az orvos valamiért úgy ítéli meg, hogy nem ajánlja elfogadom! Nos remélem kielégítő volt a válaszom :)!
Szép estét!
Hát igen, igazad van, tényleg minden ember más.. (Én pl. nem szerettem volna, ha a férjem bent van a kitolási szakban.)
Kívánom, hogy egy új orvossal teljesüljön a vágyad!
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!