Kislányom 11 hónapos, és eddig szoptattam. Most kezd el apadni a tejem. Érdemes még egy darabig tápszert használni, vagy vezessem be a bolti tejet már most?
természetesen tápszert.
abban minden benne van, ami kell a babának, és nem lesz baja tőle, ellenben a tejben nincs semmi nélkülözhetetlen, viszont terheli a baba gyomrát, emésztését, veséjét stb.
főleg így, hogy az apuka érzékeny.
de figyelj, majd jönnek mindjárt a tehéntej-pártiak :))))
Első vagyok, nekem öklendezett a babatejtől, igy egy hónap, és jó pár ezer forint próbálkozás után feladtam. Már nem kinálgatom babatejjel, tápszerrel. Eszik mindent, néha adok neki tejpépet, ha elfogadja :)
Savanyitott tejtermékeket kap, de mást nem.
Hiába lennénk tejpártiak, ha egyszer a gyerek közvetlen hozzátartozója alleriás rá, akkor nagy az esély, hogy ő is az lesz. Én pedig nem akarom, hogy élete végégig a majdnem 600 ft-os tejet kelljen innia, meg ne ehessen semmi tejeset. Az egy büntetés a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!