Mar kétségbe vagyok esve! Nagyon duci a kisbabám?
Kislányom december 19-én született 3100 grammal, 50 cm-vel. Így volt a hizas:
1. hónap: 4300 gramm, 53 cm
2. hónap: 5900 gramm, 60 cm
3. Honap: 7200 gramm, 62-63 cm
Tegnap megmerte a doki, 7600 gramm, szóval kb olyan 400 gramm körül hízott a 2 hét alatt. Csak anyatejes, magától állt at a 4 óránkénti evésre. Eszik hajnalban olyan 4 körül, utána reggel 8kor, délben, du. 4kor es este 8kor. Egy evésre kb 200 körül eszik. Mar az orvos is beszologat, hogy mar inkább meg sem nézem mennyit hízott..stb. Én így imádom a kisbabamat, ahogy van! De ez nem baj, hogy ilyen duci? Mikor fog végre megállni a hizas? Amúgy jo kedvű baba, sok pisis-kakis pelus van, szépen fejlődik! Volt valaki, akinek így hízott a babája?
Mi is így voltunk,védőnő mondogatta is hogy ne adjak neki annyit,de hát könyörgöm,anyatejből mégis hogy?
5 hónapos koráig gurult,akkor kezdtem el adni neki mást,8 hónapig szopott,mire 1 éves lett,addigra meg már kis vékonyka lett,akkor meg már hizlalnom kellett volna a védőnő szerint...
Ne ess kétségbe,etess ahogy kéri,anyatejből nem eszik többet mint amennyi kell.
állítólag az anyatejtől nem híznak el a babák, ezek szerint kicsit mégis :S
semmiképp ne kezd el a hozzátáplálást fél évesnél előbb, de ha baj lenne, akkor szerintem az orvos elküldött volna titeket kivizsgáltatni.
Nekem is anyatejes (volt) a babám, és 72 cm-es, és 7 kilós, nekem meg azt mondják vékony.
:S ez van
10-es!!
4 hónaposan 10 kg??? Az azért nagyon sok :O
Az én lányom most 1 évesen 10,5 kg, de a védőnő erre is azt mondta, hogy kicsit sok!
Jó súlyban van, de nincs vele semmi baj. Ő tudja mennyire van szüksége, többet úgysem tudnál bele diktálni szoptatással és evés közben sem kaphatod ki a cicit a szájából. Lesz majd olyan idő, amikor visszasírod, hogy ilyen szépen evett és hízott.
Örülj neki, hogy jól van, szép és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!