Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír fürdés közben?

Miért sír fürdés közben?

Figyelt kérdés
9 hónapos lesz a lányom,eddig imádta a fürdést nagyokat pancsolt kacagott stb... 3 napja viszonz mindig sír a fürdés közben hiába próbálok vele játszani... amint ki veszem,abba hagyja. nagyon száraz a bőre,használunk rá patikai testápolót,eddig használt,most nem, fürdő kenőcs szintén nem használ. baba olajtól kipattog a bőre... lehetséges hogy azért sír,mert mondjuk csípi a víz?? Mivel kenjem őt be? Próbálta már valaki oliva olajjal? Segítsetek kérlek!!

2013. ápr. 4. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A Biodermát úgy két hónapos korában kezdtük (én előbb, mert szülés után kijött rajtam egy durva viszketős betegség, a PUPPP), a shea vajat olyan féléves korában fedeztem fel. Azóta ezt kenem a fejünkre hidegtől való védelemnek, testápolónak, popsikrémnek is (utóbbit csak a babának :))

Használjuk még a SebaMed fürdetőjét is, de az kicsit vegyszeresebb, mint a Bioderma, de az is jó.

2013. ápr. 5. 15:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn első utam lesz a patika :)
2013. ápr. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!