Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír fürdés közben?

Miért sír fürdés közben?

Figyelt kérdés
9 hónapos lesz a lányom,eddig imádta a fürdést nagyokat pancsolt kacagott stb... 3 napja viszonz mindig sír a fürdés közben hiába próbálok vele játszani... amint ki veszem,abba hagyja. nagyon száraz a bőre,használunk rá patikai testápolót,eddig használt,most nem, fürdő kenőcs szintén nem használ. baba olajtól kipattog a bőre... lehetséges hogy azért sír,mert mondjuk csípi a víz?? Mivel kenjem őt be? Próbálta már valaki oliva olajjal? Segítsetek kérlek!!

2013. ápr. 4. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha valószínűsíted, hogy a bőre okozza a problémát, szerintem vidd el bőrgyógyászhoz. Igen, lehet, hogy nem kellemes neki a víz.
2013. ápr. 4. 14:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Voltunk gyerekorvosnál, akkor írt fel testápolót,ami tök jó volt, csak most nem használ,nem tudom h miért. egyébként nekem és az anyukámnak is érzékeny/száraz bőrünk van
2013. ápr. 4. 14:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet a bőre miatt is, de sajnos van olyan, hogy egyik napról a másikra "bekattan" nekik valami, és napokig/hetekig nem hajlandóak fél percnél tovább a kádban maradni, majd egyik napról a másikra megint visszatér minden a normális kerékvágásba.
2013. ápr. 4. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Shea vaj. A Bioderma fürdető nagyon jó volt nekünk! Próbáld ki, hogy bemászol mellé a kádba (mármint ha nagy kádban fürdik, és beférsz mellé :)), hátha.
2013. ápr. 4. 18:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 4. Köszönöm a tippet. Ezeket patikában lehet kapni? Tudod,hogy körülbelül mennyibe kerül?
2013. ápr. 5. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, én a patikában vettem mindkettőt :) Shea vajat bioboltokban is kapsz, bár én nem tapasztaltam, hogy jobb minőség (vagy más) lenne, mint a gyógyszertári. (Nálunk meg kellett rendelni).

A Bioderma fürdető olyan 2500 körül van, de sokáig elég (ez a második gyógyszertárban volt elérhető)!

Remélem Nálatok is beválnak! :)

Négyes

2013. ápr. 5. 11:13
 7/12 Golan Trevize ***** válasza:

A fiaim akkor sírtak, amikor a hasmenés kicsípte a feneküket.

Ahogy rendbejött a fenekük, újból élvezték a fürdést.

2013. ápr. 5. 11:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Na az szuper! Nagyon köszönöm,négyeske.. :) Fogok venni és megpróbálom mindenképp... Már tényleg annyi mindent kipróbáltunk... Bár tény,hogy nekem is nagyon kényes a bőröm,lehet jó lesz nekem is :)
2013. ápr. 5. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát röhögni fogsz, de én is ezeket kenem magamra :D

Négyes :)

2013. ápr. 5. 15:32
 10/12 A kérdező kommentje:
akkor nyilván Neked is bevált... :) jaaj,hát nagyon bízom benne hogy tényleg nekünk is segít. :) mekkora volt a gyermeked ,mikor Ti el kezdtétek használni?
2013. ápr. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!