1/12 anonim válasza:
nem... mert (bár nem garancia) de begyulladhat.
2/12 anonim válasza:
A lányomnak mindig beleér, 3 hónapos, semmi baja.
3/12 anonim válasza:
Megse fordult ez a fejemben de mndg benne van a kslányomé :/ :) níncs baja 7 hónapos
4/12 anonim válasza:
Kislányomnak is beleér, nem lett belőle baj! Úgy is meg kell mosni a fülét is!
5/12 anonim válasza:
hála az égnek! Nekem a nővérem csecsemőgondozó, ő tanácsolta, h inkább ne :)
6/12 anonim válasza:
igen, meg kell, csak nem mindegy, h fél l víz megy bele, v nedves fültisztítóval kitörlöd ;)
7/12 anonim válasza:
Sztem a 4-es sem úgy "mossa" a baba fülét, hogy belemártja a vízbe, sztem csak viccelt:) Az én babám már 6 hónapos, kb 2 hónapja már nem úgy figyelek és beleér a füle a vízbe, de semmi baja sincs. Előtte azért óvatosabb voltam, de azért teljesen nem tudtam akkor sem kikerülni mindig.
8/12 anonim válasza:
Épp egy hónapja kérdeztem erről a gyerekorvost, mert a babám úgy lubickol, hogy mindig telemegy a füle vízzel. Azt mondta, hogy az otthoni tiszta körülményektől nem lehet baja a gyerek fülének, inkább a medencés-strandos-szabadvizektől kell félni.
9/12 anonim válasza:
Az első naptól kezdve úgy fürdött minden gyerekem, hogy az egész feje a vízben volt, csak a szeme, orra, szája lógott ki. Egyiknek sem volt soha fülgyulladása.
10/12 anonim válasza:
nyilván nem arról van szó, h egy csepp sem mehet a fülébe, aki fürdetett gyereket, az jól tudja :) Ahány ház annyi szokás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!