Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fürdéskor beleérhet a baba...

Fürdéskor beleérhet a baba füle a vízbe?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 19:06
1 2
 11/12 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nálunk is mindig beleér, nem tudom úgy fürdetni hogy ne érjen bele. Ha kevés vízben fürdetem akkor ordít mert fázik, ha sokban akkor ahogy forgatja a fejét, beleér. Egyedül fürdetem, nem tudom máshogy megoldani, de eddig nem lett baja (4 hós). Pedig én is azt olvastam hogy ne érjen bele, de könyörgöm azt hogy csináljam, egy ilyen pici baba még nem tud ülni. Egy kézzel meg csak úgy tudom fogni hogy beleér. Ez van.
2013. márc. 5. 10:41
 12/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok és nem vicceltem! Meg kell mosni a baba fülét. Ahogy fogom a kislányom fejecskéjét, néha-néha beleér a füle is a vízbe, de nem megy bele 1 liter. Kimosom neki vizes fültisztítóval! Úgyhogy nem kell ám itt lepontozgatni!
2013. márc. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!