Akinek LILIEN-nek hívják a kislányát miért ezt a nevet választotta?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett és akkor úgy gondoltam h ritka név de most döbbentem rá h nagyon sok mostanában Lilien baba.2009. szept. 20. 22:10
1/4 anonim válasza:
Bizony ,sok. Meg a Liliána és a Lili is. De ha lesz kislányom tuti hogy Lili lesz:))))))))))
2/4 anonim válasza:
Az oviba hallottam, hogy egy kislányt Lizetnek hivnak. Megtetszett, és innen jött a Lilien. Ritka nevet kerestem.
3/4 anonim válasza:
Szia. Nekem is ez a név tetszett,Lilien vagy Lili :)
A páromnak a Lili tetszett a Lilien nem,hát ezért lett a lányom Lili :) most 11 hónapos lesz,én sosem foglalkoztam azzal,hogy mennyi Lili van :) az én Lilimből csak 1 !!! :)
minden jót
4/4 anonim válasza:
juuj engem is Liliennek hívnak :)
cs én kicsit idősebb vagyok :D 14 :)
am az én anyum a kék lagúna c filmből választottam a nevet :D mert nagyon tetszett neki :) és én így lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!