Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónapos kisfiam napközben...

4hónapos kisfiam napközben csak negyed órákat alszik. Mit tegyek, hogy többet aludjon?

Figyelt kérdés
Éjszakát sem alussza végig,pedig eleinte jó alvó volt.
2009. szept. 20. 21:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

es kb 7 honapos koraig csak babakocsiban aludt igazan nagyokat, es persze jarkalas kozben. Ha megalltam felebredt.

Most kozel 10 honaposan mar nem alszik a babakocsiban 30 percnel tobbet.

2009. szept. 22. 22:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én kislányomnál is ez van, most 4,5 hós. Először éjjel is felkelt 3 óránként, cserébe nappal is majdnem csak aludt. Aztán teljesen fokozatosan alakult úgy, hogy nappal egyre kevesebbszer egyre kevesebbet aludt,és éjjel is ritkábban ébredt.

Kb 2,5 hós korától az éjszakát végigalussza,de nappal viszont alig alszik. Sokat játszik, nézelődik, magyaráz babanyelven, és közben néha elszundít egy negyed órára, de nem több. Esetleg egyszer alszik egy nap a 3. etetés után nagyobbat 1,5-2 órát. De szerintem ez nem baj. Magától alakította így a napi dolgait, és soha nem tuszakoltam aludni, ahogy szintén soha nem keltegettem csak azért mert pl 1 perce ennie kellett volna...

2009. szept. 23. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!