Milyen tapasztalataitok vannak a rugalmas kendőkről? Fő márkák a leírásban
Figyelt kérdés
pl a Bora magyar meitai készítõje rugalmas kendője.vagy a moby wrap,akár a Hoppediz vagy a Zsömbi.fõleg az elsõ háromra vagyok kíváncsi.2013. ápr. 2. 22:45
11/14 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam ma,hát nagyon nem ment...:( szeretném hordozni mert még a nagy is babakocsiban ül...
2013. ápr. 7. 19:00
12/14 anonim válasza:
Merre laksz? Ha szeretnéd, segítek klubot vagy inkább tanácsadót keresni:)!
13/14 anonim válasza:
Nekem is kb 4. alkalomra sikerült megfelelően megkötnöm , utána még 2 hét tanuló időszak volt :) ne add fel. Kötött csípőre meg terápiás hatással is van .
14/14 A kérdező kommentje:
Próbáljuk a kenguru kötést, hat nem az igazi. rendeltem a Hordozoházból egy királykék hoppedizt s a padlizsán szinű nálam van addig amíg megérkezik az. olyan jó volt,könnyen felvettem amikor mentünk, este már hazajövetkor nehezebb volt felvenni a kicsit de sikerült. mennyi ruha kell alá vajon?egy body es 2 rúgdalozó elég vajon napközben?meg persze sapka. ill szerintetek lehet egy rétegben kötni rugalmas kendőt?találtam egy nagyon jó! videot szimpi kötéssel azért kérdem. majd belinkelem asztali géprõl.
2013. ápr. 14. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!