Milyen tapasztalataitok vannak a rugalmas kendőkről? Fő márkák a leírásban
Zsömbi!
Az itt felsoroltakat, mindet próbáltam, és egyedül a zsömbi az, ami valóban elbír egy 12-15kg-os gyereket is. A többi 7kg után már nem jó - elbírja, persze, nem szakad el, de "lenyúlik", húz, vág, nem kényelmes. Már csak tapogatásra is érződik, hogy a zsömbi jobb, de használatban pedig nagyon.
hordozo.hu - itt tudsz kölcsönözni és próbálgatni. Én náluk próbáltam végig a kínálatot, azért próbáltam sokfélét, és végül azt vettem meg, ami a legjobban bevált. Mondjuk 2 évvel ezelőtt még olcsóbb volt a kölcsönzési díj, de most is csak 800/hét, de olyan sok, de régebben olcsóbb volt. De csak odamenni és felpróbálgatni természetesen ingyenes.
Ha hosszútávra és mindenképp rugalmasat szeretnél, akkor zsömbi. Ezzel tudsz háton is hordozni, a többi rugalmas teherbírását és "stabilitását" tekintve sem megfelelő háti hordozáshoz.
Ha az első háromból kell választani, akkor moby.
Bocsnat, nem kötekedem ám:), csak kiváncsi vagyok ill. segíteni szeretnék.
Miért nem mered szövöttbe tenni? Milyen ellenérzésed van vele?
Persze, mehet, sőt:)! MIvel a szövött kendővel egy rétegű kötést is tudsz kötni, a kenguru nevűt, egészen precízen, pontosan tudod "állítani" a terpeszét a kicsinek. És ez az egy réteg is 'U' alakban "fut", tehát csak rajtad múlik, hogy mekkora lesz a terpesze(ami kicsit kötött csípőnél azért lehet nagyon jó és fontos, mert egészen minimális is lehet a terpesze, tehát tudod úgy kötni, hogy nem okoz fájdalmat neki:) ).
És mivel a szövött kendő szövése stabil, nem nyúlik se hosszában sem keresztben, ellenben átlósan "enged", nagyon szépen felveszi a baba formáit, miközben utánmozgás nélkül stabilan tartja:).
Linkelek neked cikket, újszülöttek hordozásáról, nagyon szépen, tényszerűen, logikusan leírja, hogy miért nagyon jó a legkisebbeket is szövöttben hordozni és főleg, hogy hogyan:):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!