Miert nem akar aludni?
Én azt vallottam, hogy max 10 percig hagyom sírni. Na, de kezdem az elejéről:
- kólikás hasfájós volt, este 6-tól hajnal kettőig csak perceket aludt, üvöltött (azt tanácsolták hagyjam, próbáltam, de úgy még szörnyűbb). Így kézben ringatva sétálgattam fel-alá a lakásban. Ehhez persze hozzászokott, így amikor elmúlt a hasfájás, akkor is igényelte. (2 hónapos koráig)
- ekkor áttértem a leülök, ölbe veszem és simizem módszerre, sikerült átállni. (ekkor 3-4 hónapos volt)
- majd a végén betettem a nagy ágyba, mellém, és így próbáltunk elaludni. Babó addig maradt (addigra el is aludt), amíg apa nem jött lefeküdni. Ilyenkor Apa áttette a kiságyba. ( ez ment olyan 6 hónapos koráig)
- aztán a kiságyba tettem, és jó darabig ott ültem mellette és így elaludt, gyakorlatilag most is ez van, csak már az ott ülés ideje lecsökkent pár percre. Mondok neki egy rövid mesét, szinte suttogva és így magára tudom hagyni.
Van, hogy nagyon felpörög az aznapi dolgoktól, akkor beteszek pár plüssjátékot az ágyiba és elbeszélget velük...
Biztos lesz aki lepontoz, én nem tudtam sírni hagyni, engem nagyon idegesített. Jelenleg pocakban a tesó, és őt sem áll szándékomban sírni hagyni. De ez én vagyok, ez a mi történetünk. Sok könyvben néztem anno utána, sok helyen kérdezősködtem, és így alakítottam ki a mi rendszerünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!