Miért nem akar velem aludni a kisfiam? SOS!
A pici cserbenhagyásként élte meg a dolgot - egyszerűen elhagyta az anyukája, erre kevés mentség van. Egyébként nem is tudom, hogy tudtad megtenni - ha az éhhaláltól ment meg a dolog, még csak érteném is, de te az együttéléstől lettél torkig, s Bécsig szaladtál, a gyereked nélkül. Ez azért elég kemény. A fiadnak végképp. Megrendült a bizalma - ez van, ezt kell kezelni, ezt kell helyretenni.
Vissza fog szokni hozzád egy idő után, de ha most fogod és magaddal viszed, újabb hatalmas krízis elé néztek, ezt tudnod kell. Adott az élettársad, aki - ha jól értem a szavaidból - nem az ő apukája, de el kell őt fogadnia, hogy veletek él.El kell hagynia az addigi otthonát és a szeretett nagymamát, aki még nem hagyta cserben, ellentétben veled - nehéz lesz neki.
Én ezen egyáltalán nem csodálkoznék, ugyanis a legérzékenyebb, leganyásabb korban hagytad ott.
Szerintem kicsit hálásabb is lehetnél anyukádnak, amiért 3 hónapig anyja helyett anyja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!