Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar velem aludni a...

Miért nem akar velem aludni a kisfiam? SOS!

Figyelt kérdés
Van egy 17hónapos kisfiam. Szüleimnél lakunk mióta megszületett. Kicsi kora óta én nevelem én foglalkozok vele. Most 3 hónapra felutaztam Bécsbe dolgozni mert csak ott kaptam munkát és szerettem volna kivenni egy albérletet hogy külön menkünk én,a fiam és az élettársam. Ezalatt az idő alatt mindennap haza telefonáltam és beszéltem a fiammal mármint halotta a hangomat gondoltam igy nem felejt el. Most 3hete érkeztem haza és jó az egy dolog hogy eljátszik velem meg minden de mivel a mamája vigyázott rá mialatt én kint voltam ő nevelte, és gondolom megszokta mert ő ugy áll hozzá már észrevettem mint ha a saját gyereke lenne,tehát ő ugy gondolja hogy ő jobban tudná nevelni mindenbe beleszól,nem akarja hogy elköltözzünk hogy elvigyem innen a fiamat..Nem tudom mit tegyek.. Mikor altatnám is nem nagyon marad meg nálam.Szerintetek tudja hogy én vagyok az anyukája?(Tudom hogy ez nem szép dolog volt hogy itt hagytam a gyermekemet de muszáj volt mert már be telt itthon a pohár , nem bírok velük egy háztartásban élni és csak Bécsbe kaptam takarítói állást mivel nincs szakmám és ott több a pénz. Mit tegyek??
2013. márc. 15. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen kicsi gyerek még ahhoz ragaszkodik jobban, akivel többet van együtt. Vidd csak magaddal a fiadat és meglátod, gyorsan helyrerázódnak a dolgok.
2013. márc. 15. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
az elsőnek igaza van
2013. márc. 15. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is igaza van az elsőnek. Egy pár nap, és minden olyan lesz, mint régen.
2013. márc. 15. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Kicsi még, neki a 3 hónap rettentő sok idő volt, így kicsit elszokott tőled. A telefonon hallom anya hangját közel sem adja ugyanazt, hiszen neki még szüksége van a testi kapcsolatra, a közelségre. Nyugodj meg, hamarosan minden a régi lesz! :) És ne ostorozd magad a távollét miatt, hiszen érte is tetted, hogy jobb jövőtök legyen!
2013. márc. 15. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

A pici cserbenhagyásként élte meg a dolgot - egyszerűen elhagyta az anyukája, erre kevés mentség van. Egyébként nem is tudom, hogy tudtad megtenni - ha az éhhaláltól ment meg a dolog, még csak érteném is, de te az együttéléstől lettél torkig, s Bécsig szaladtál, a gyereked nélkül. Ez azért elég kemény. A fiadnak végképp. Megrendült a bizalma - ez van, ezt kell kezelni, ezt kell helyretenni.

Vissza fog szokni hozzád egy idő után, de ha most fogod és magaddal viszed, újabb hatalmas krízis elé néztek, ezt tudnod kell. Adott az élettársad, aki - ha jól értem a szavaidból - nem az ő apukája, de el kell őt fogadnia, hogy veletek él.El kell hagynia az addigi otthonát és a szeretett nagymamát, aki még nem hagyta cserben, ellentétben veled - nehéz lesz neki.

2013. márc. 16. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

Én ezen egyáltalán nem csodálkoznék, ugyanis a legérzékenyebb, leganyásabb korban hagytad ott.

Szerintem kicsit hálásabb is lehetnél anyukádnak, amiért 3 hónapig anyja helyett anyja volt.

2013. márc. 16. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!