Milyenek a Graco babakocsik?
egy baja van , ha jól tudom nem tudod a tolókart állítani, hogy szemben legyen a baba , viszont ne vedd meg 100 ezerért!!Baby+Outlet-ben most 55000ft (alapáron is csak 80000ft náluk) ha busszal mész még akkor sem lesz 100ezer a végára. budapest soroksári út 160. nyitva naponta 10-19 ig;
szombaton9-18 ig.
a googleba ha beírod : graco babakocsik -ott lesz a baby outlet honlapja is. Nézd meg érdemes.
szia
a Baby+Outlet-ben ha jól tudom hibás,gyári hibás, visszavett termékeket adnak.Azért Outlet a neve.Szóval nem tudom úgy megéri-e.Mi is ezt a típust fogjuk megvásárólni, valóban nem lehet a tolókart átfordítani, viszont a kupolát teljesen átfordíthatod, a mózeskosarat meg abból az irányból teszed bele,ahogy tetszik.meg is van oldva, hogy lásd menet közben a babát:D
megint én vagyok! Bocs , de hátha segít .
A baby outletben PIROS cimkével jelölik a kishibás , javítot dolgokat
SÁRGA cimkével a kifutó márkás termékeket.
KÉK cimkével pedig a kiváló minőségüeket.
A honlapot a QUATTRO TOUR kocsinál nincs jelölve, hogy hibás lenne.
Remélem segítettem, de ha van 100ezretek akkor nyugodt szívvel megveheted abban a boltban ahol láttad.
2.válaszoló vagyok, persze nézzétek meg az outletbe, ha nincs hibája naná, hogy megéri féláron:D
csak én valahogy nem hiszek az efajta " jótékonykodásban"
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!