Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » VAn olyan aki BABA fürdetővel...

VAn olyan aki BABA fürdetővel fürdető a fél-egy éves babáját?

Figyelt kérdés
7 hónapos a lányom, a nagy 2.5 éves, pár napja együtt fürdenek, a nagy már egy ideje baba fürdetővel fürdik. De nem tudom,merjem e a kicsinél is használni?
2013. ápr. 2. 14:59
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nekem a kisfiam 2 éves egészen pici kora óta a jhonsonsst használjuk. Én csak ajánlani tudom nekünk bevált.
2013. ápr. 3. 00:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Johnson's-t nem ajánlom, kőolajszármazék van benne. Én Neogranormon fürdetőt használok, de kipróbáltam már az AVON Baby fürdetőjét is, ez is bevált. Jók még a Bübchen termékei is, de a DM és Rossmann sajátmárkás fürdetői is jók.

A kórházban nálunk Johnson's-al fürdették a lányom, igaz már 2 éve. Szerintem a kórházakban úgy vannak, hogy amire futja a költségvetésből, azt használják. Mikor a fiam született, akkor még a falra felszerelt adagolókból nyomták ki a fürdetőt, ki tudja az milyen volt.

2013. ápr. 3. 07:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy az én gyerekeim közt 13 hónap a korkülönbség, most már együtt fürödnek, de a nagy is a babafürdetővel fürdik. 3 éves a fiam, a lányom 22 hónapos. Úgy gondolom, hogy te is használj sima babafürdetőt, a Baba habfürdő helyett, a 2,5 éves lányod is nyugodtan használhatja a babafürdetőket. Szerintem még mi felnőttek is használhatjuk, még a mi bőrünknek is jót tenne. Volt, hogy én is Saforelle babafürdetővel fürödtem, mert ekcémára hajlamos a bőröm és tényleg nagyon jó volt.
2013. ápr. 3. 07:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt egy teszt a babafürdetőkről, érdemes elolvasni.

[link]

Én ezt használom a kislányomnál.:

[link]

Patikában 6-700ft-ért kapható.

2013. ápr. 3. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Az AVON is egy elég hírhedt márka egészségügyi szempontból. Az Oriflame ellenben nagyon jó a skálán. Csak nekik szerintem nincs bébifürdetőjük.
2013. ápr. 3. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a Gabi fürdetőket nem ajánlom,a lányom bőre teljesen kiszáradt tőle,alig tudtam helyrehozni.

Naturlandos,gyógyszertári fürdetőkenőcsöt használok a lányomnál azóta is(20hónapos),gyönyörű sima és puha a bőre.

2013. ápr. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!