Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korban nem fürdett...

Mennyi idős korban nem fürdettetek már fürdetővel?

Figyelt kérdés

1,5 éves a lányom. Elkezdhetem neki használni a BABA tusfürdőt?

Eddig johnsons sárgát használtunk.

2012. dec. 11. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

2,5 éves a kicsi, 4 a nagy, most Baba szappannal (lanolinos) fürdetem őket, elfogyott a fürdetőjük, nem is veszek újat, jó a szappan. A kicsi nem koszos, csak kezét-lábát-seggét mosom naponta szappannal, többit sima vízzel, teljesen csak heti 2-3-szor szappanozom le. A nagyot muszáj minden nap, mert ovis, leizzad. Nem száraz tőle a bőrük.

Felnőttnek használatos tusfürdő szerintem eléggé szárít, még engem is.

2012. dec. 11. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 26 hónapos, még fürdetőt használunk, a Keresztlányom pedig 16, ő is csak ezt használja, mert érzékeny, allergiára hajlamos a bőre.

Szerintem még várj vele, ebben a korban még a kozmetikumok nagyon szárít(hat)ják a kis bőrét, persze az is simán előfordulhat, hogy a világon semmi baja nem lesz tőle. Sok hasonló korú babát már mindenféle illatosított termékkel fürdetnek, de én nagyon fürdetőkrém párti vagyok, mégha kicsit macerés is a használata.

2012. dec. 11. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 2. válaszolóval, én is a fürdető krémre szavazok, de a Kérdező eddig sem azt használta. Szerintem a Baba tusfürdő semmivel nem "veszélyesebb", mint a Johnsons termékek. Arra nagyon sokan panaszkodnak, hogy kiütéses lett tőle a babájuk. Ha a kislányod bőre bírta, akkor a Baba is jó lesz. Azt is kicsiknek tervezték.
2012. dec. 11. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam atópiás dermatitises ,úghogy még 3-4 éves korában is pláne télen a gyógyszertári fürdetőkenőccsel fürdettm.

Már elmúlott 6 éves ,de lehet,hogy kénytelen leszek a gyermekorvossal ismét iratni neki fürdetőkenőcsöt ,mert nagyon száraz a bőre szegénynek.

2012. dec. 11. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
3 éves elmúlt a fiam, még mindig fürdetőt használok (Kopf bis fuss). Ha lehet, inkább nem használnék még tusfürdőt, azok gyakran még az én bőrömet is kikészítik. Van, amikor illóolajat (pl. citromfüves, mandulás) is teszek a vízébe.
2012. dec. 11. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
A Johnsons már nem egy kategória a "fürdetőkrémmel". Az egy tusfürdő babáknak, csak nagyon jó a marketingje meg a reklámja. Nyomja a johnsons a klinikáknak a termékeiket, hogy benn azzal fürdessenek, mert így az anyukák elhiszik, hogy ha már a kórházban is ezt használják az újszülötteknél, akkor ezzel kell fürdetni!!!!! Az első gyereknél még bevettem az ilyen parasztvakításokat, aztán már túl sokat olvastam ezekről... Most a 3 éves és az 1 éves is fürdetőkrémmel fürdik. Kérdezz meg egy bőrgyógyászt, és utána dönts, mivel szeretnél a legjobbat tenni a gyerekednek!!!!
2012. dec. 12. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Sose használtunk fürdetőkrémet ,csak Nivea babafürdetőt és azzal semmi gond nem volt,én a helyedben nem használnék Johnsont.
2012. dec. 12. 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és sokat segített a fürdetőkrém melletti döntésemben a vegyész szomszédasszonyom pár segítő tanácsa. Például, hogy mit okozhat a "nincs több könnycsepp formula"... Konkrétan érzéstelenítő van az ilyen fürdetőben, amit az anyukák lazán kezelnek, nem nagy baj,ha véletlenül a gyerek szemébe megy, úgy se csíp. Aha!! Csak idegroncsolást okoz hosszútávon. Tök jó ez a szemben... (6. válaszadó voltam ismét)
2012. dec. 12. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
A babafürdetővel a nagyobb gyerek is fürödhet, miért kéne száműzni?? Az igaz, hogy húzósabb az ára, de ha figyeled az akciókat be tudod szerezni olcsóbban, és ha már bevált, miért cserélnéd le "komolyabbra", azért mert már nem "baba" a kislányod. Most vettem akciósan Gabi krémes tusfürdőt, én is azzal tusolok. Szeretem!!
2013. jan. 13. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!