Miért váltottatok tápszert? Milyenről milyenre?
Mennyi idős volt a baba amikor váltottatok és miért?Milyen tápszerről milyenre?Jobb lett tőle utána?
Mi 6 hetesek vagyunk.Eddig jó volt a tápszer,szépen nö is a picur.De 2 hete etetés után azonnal fáj a pocakja és a széklete is kemény lett,csak napi egyszer van nagy kínkeservvel.Én a tápszerre gyanakszom.
Milupa milumil o+ ha startot használunk.Volt valakinek ilyen problémája ezzel a tápival?Mire váltott utána?Jobb lett?
Aptamilt 2 nap után Humana-ra, hasmenés miatt.
Humana-t nem tudom mikor, mert pár hétig jó volt, aztán 3 héten keresztül hasfájás, szorulás miatt (talán 10 hetes korában?), BEBA HA Start Aktívra.
2 nap után elmúlt a szorulás, hasfájás. Jót tett a benne levő bifidusz valószínűleg.
6 hónapos korában Beba 2 Aktívra váltottunk, most már nem eszi meg egyiket sem, bármit próbálok adni neki.
Normaflore-t próbálhatsz adni a babádnak, az segíthet.
Mi Mildibé HA1 el kezdtünk, és hiába mondtam a dokinak hogy fáj tőle a hasa azt mondta ez normális 3 hónapig.Már majdnem 4 hónapos volt mikor újra rákérdeztem így kaptuk a Nestle BEBA HA-t.Na ezt meg eleinte kevernem kellett mert nem volt hajlandó megenni, gondolom a "más íz" miatt...
De most már jó, megeszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!