9 hetes babánknak bepállott a nyaka, pedig fürdetjük minden este, vigyáztunk minden hajlatra, kitöröltük, mégis ott talán jobban tűrődik a bőr vagy nem tudom mi lehet, megtörtént a "baj". Mit lehet tenni?
Szia! Fürdés után töröld teljesen szárazra a bőrét és az összefekvő bőrfelületeknél (nyak, hónalj) hintőporozd be. Nekem bevált! Ha kipirosodott a bőre Bepanthen krémmel kend be. Akkor viszont ne tegyél rá hintőport, mert összecsomósodik! Ha elmúlt a pír (1-2 alkalom után nálunk elmúlt), akkor hintőporozd legalább fürdetés után. De többször is lehet. Törlőkendővel megtörlöd napközben és utána (száraz felületre!)szórj hintőport.
Jó babázást!
Szia! bocsánatot kérek az előttem válaszolóktól, de én nem tartom a lejobban sem a törlőkendőt, sem a hintőport, mivel az első az szintetikus anyagokkal van teli, a második meg szárítja a baba bőrét. (Tényleg elnézést!)
Lehet ez sem jobb megoldás, de én hiszek benne és a babám bőre is igazolja hogy bevált: Weleda bio kalendula olajból cseppentek pár cseppet egy kis vattapamacsra, és azzal törlöm át fürdés után, illetve ha meleg van és beizzad, akkor napközben is.
Ez is csak egy vélemény és tapasztalat, meglehet hogy nem mindenkinek válik be, nekünk segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!